Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
včera mi můj přítel do smsky oznámil, že jede s kamarádkou na chatu. Na to, jak málo času spolu trávíme a on si pak jede na celý víkend k nějaké holce, kterou ani neznám a zatím mi ji nepředstavil, jelikož prý nemá čas ani na svého nejlepšího kamaráda (fitko, učení, práce, koníčky a pak jsem teprve já), to je od něj docela rána pod pas. Neřeknu, kdybych dotyčnou aspoň znala. Poslední dobou se hádáme hlavně kvůli času, neříkám, že ho chci vidět každý den (také mám své přátelé a koníčky a práci, školu již ne), ale vídání se jednou až dvakrát za týden je docela málo, na to, že bydlíme oba v Praze. Psal mi, že se jí moc věnovat nebude (a že příště si radši něco vymyslí), že si tam chce dělat své věci, to si ale může dělat i tady. Já tu teda naštěstí budu mít o víkendu mamku(jinak bych trnula, co tam asi vyvádí), ale přijede až v sobotu, pátek jsem doufala, že strávím s přítelem. Docela se toho bojím, jelikož za měsíc a půl našeho vztahu jsme se spolu milovali pouze jednou. Mám strach, že se tam něco stane. Také bych s ním ráda strávila celý víkend. Ani mi neřekl, jestli tam jednou s partou, a ptala jsem se, jestli má dotyčná přítele, to bych byla klidnější, ale žádná odpověď. Mám se bát? Co si mám o tom myslet?
Zamilovanost, až by se koně plašili, v tom zaručeně nebude. Chlapec si asi rád zaskotačí na více frontách. Pokud jede jen s tou dotyčnou a ne s celou partou, co myslíte, že tam asi budou dělat? Hrát Člověče nezlob se asi ne.
A i kdyby tam jel s partou, bylo by na místě přizvat i Vás. Aspoň byste poznala jeho přátele.
Myslím si, že velice rád přelétá z květiny na květinu. A k tomu se mu hodí kopec výmluv - fitko, učení, práce, koníčky...
Myslím si, že bude nejlepší to ukončit. Te´d o prázdninách se určitě snadno seznámíte s někým lepším. Jaga.
Ježkovy voči... za a) ačkoli se přítelem chodíme bavit někdy každý sám se svými přáteli (když se nevidíme), neexistuje, aby jel jeden z nás jen tak sám "s kamarádkou, kamarádem" na nějakou chatu. Navíc pro tebe s cizí osobou. To už je opravdu za hranicí slušného partnerského chování. A ještě to oznámit jen sms, to je vyložený výsměch a buranství.
za b) ten chlap tě nemiluje. Kdyby ano, chtěl by se s tebou vídat pořád, aspoň tedy na začátku vztahu. Zamilovaný člověk by za druhého dýchal, chce s ním být pořád a překonává kvůli tomu mnohé překážky. Ten tvůj nepřekonává nic, ten na to rovnou kašle.
a za c) uvědom si, že s člověkem, co jezdí na chatu s "kamarádkou", tobě to jen oznámí sms a jsi pro něj někde na konci seznamu oblíbených činností, tě láskyplná a zářná budoucnost čeká možná ve snu.
Dobrý den. Chová se k Vám tak, jak mu to tolerujete. Měsíc a půl není žádná dlouhá doba a dle toho co popisujete, to ani žádný vztah není. Trávíte spolu občas čas, když už si ho na Vás náhodou udělá. Jednou jste se spolu milovali, teď odjel na chatu s jinou..Popřemýšlejte o jeho přístupu ke vztahu jestli takového přítele chcete, co z takového vztahu máte a jestli si nezasloužíte víc, než jen pochybnosti...
Pro "ajjja"
Podle toho, co píšeš, tak spolu asi nechodíte - zřejmě si to myslíš jenom Ty! - on asi ne. To, co popisuješ - je kamarádství - a Tvůj přítel to zřejmě i tak chápe. A tomu, že jste spolu jednou "vyspali" - nepřikládej zase tak velký význam. Obzvláště pro muže to moc neznamená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.