Nejste přihlášen/a.
Ahojte, už mne brzy odvezou do Bohnic. Podobná témata už tu byla, je to celkem diskutované, když se zakoukáte do zadaného protějšku.Chvíli to vypadlo jako že by to šlo a je to oboustranné (mezi jistými mantinely bez nevěry), pak se něco podělá (hlavně v ženské hlavičce) a je z toho nabídka spíše neslaného nemastného kamarádství. Pokračuje to tak, že se chvíli hraje hra na kamarádství, dopisování a postupně to jde pomaloučku do háje. Již jednostranné city tam pořád ještě jsou ,ale rozum muže už říká, že takhle už to nejde, vola ze sebe dělat donekonečna nenechám, i když jsem se snažil to kamarádství budovat. Bezúčelně. (Abyste chápali, už mi není dvacet a jsem vděčný za to, když si ještě mohu spestřit život komunikací s názorově zajímavými ženami.(ženou). No a tak jsem nedávno už neunesl způsob vidění kamarádství u oné ženy a napsal jsem takový mail ve smyslu-nemá to cenu, vidím to jinak, přeji ti ...A už jsem se těšil, jak se mi uleví, jak na ni zapomenu, že už ji nepotřebuju a už o ní neuslyším. Několik málo dní potom mne zas maily kontaktuje, jako by se nic nedělo. Jen jsem to postřehl, že mám nové maily, ale zatím je nečetl, s obavami očekávám, co se tam na mne vyvalí za pokračování. Mám na to jednoduchý názor: Myslím, že je to nějaká psychologická porucha, neschopnost správně a reálně vnímat reakce toho druhého. Tedy že za to nemůže, jak se chová, možná, že o mne trochu stojí, ale má k tomu svůj podivný přístup. Chápu, že by bylo nejjednodušší už na nic neodpovídat, jen si pořád říkám, co když za to opravdu nemůže a potřebuje trochu více schovívavosti. Jak jsem řekl, její osobnost z té lepší strany mne pořád do jisté míry přitahuje.
Dík za názory, především ty ženské.
Pokud se Vám ulevilo, že Vás nekonktaktovala, a nyní Vás maily tak trochu obtěžují, dá se dvěma kliknutími její mailová adresa zablokovat.
Protože začínat si něco se zadaným protějškem je vždycky na přesdržku. Ona se slečna třeba jen nudí a tak vymýšlí a hledá, kdo by se chytil. A jistě by Vám nebylo příjemné, kdyby se tato situace za pár let opakovala, jen s jiným třetím člověkem.
Můj ženský názor: Nemyslím si, že by to byla psych. porucha. Myslím si, že je to jen kombinace zájmu, nerozhodnosti a ega. Jako zadané ženě jí jistě vaše pozornost také těší, lichotí, dělá dobře jejímu egu + možná není ve vztahu až tak úplně spokojená, takže jí trošku láká vyhlídka vztahu nového, možná se jí i líbíte (ale zase není dost nespokojená, aby měnila)... To se stává mužům i ženám...
No tak já ti řeknu chlapský názor.
Zachovej klid, protože to není žádná psychická porucha, ale viceméně normální chování. Některé ženské se takto chovají. Prostě cítí potřebu ovládat a mít navrch. Je úplně jedno, jestli mají 17 let nebo jim táhne na 50 (viz Nagyová a její miláček Nečas). Ty jsi takovou situaci zažil poprvé a zažiješ ji ještě mockrát. Za to ti ručím.
Takže ti radím, abys k vašemu vztahu nepřistupoval tak kategoricky funguje-nefunguje, jde-nejde, úspěch-fiasko. Žádný vztah nikdy nefunguje úplně, žádný úspěch nikdy není stoprocentní a žádné fiasko není tak velké, abys kvůli němu skončil v blázinci. A jestli z té tvojí neopětované lásky dostáváš depky, pak si najdi jinou holku.
Má li to cenu? pitvat, jen upřesním.
Finančně rozhodně nepodporuji. Zadaný jsem já, ona ne.Nemám potřebu hledat jinou, to přichází samo,nejsem lovec. Jednoduchý příklad jejího chování: Já: čekám přes týden na mail, na odpověď. Nic. Po týdnu a půl mail: Ahoj, vrátila jsem se z... Myslel, že normálně myslící jedinec napíše: Jedu tam a tam, nečekej, vydrž. Tečka. A podobných příkladů, kdy absolutně nechápu-spousty.
Plyšáku, či thomasi...Jste-li Vy ten zadaný a ona svobodná, uvědomte si, že odepisovat na něčí mail není povinnost. Ona nemá povinnost ani Vám skládat účty ze svého života ( kam jede, kdy, s kým, kdy má, či nemá čas atd.) Nemyslím si, že by nebyla normálně myslící jedinec jen proto, že se Vám neozve na počkání, či nepřiběhne na zavolání. Vy máte přece svůj život a to, že čekáte na odpověď apod. je především Váš problém. Pokud ona k tomu přistupuje takto, buď jí to tolerujte, anebo...Ani Vy nejste povinen číst od ní maily, nebo na ně odpovídat...Je to Vaše rozhodnutí. Možná, že kdybyste byl nezadaný jako ona, byla by mezi vámi i lepší komunikace...Pravda je, že Vy to vidíte převážně jen z jedné strany _ z té své...Co si od takového kamarádství slibujete, víte jen Vy sám...Ale nikdo Vás do něho přece není, je to Vaše svobodné rozhodnutí a volba.
doplněno 24.06.13 15:13:Opr. - nenutí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.