Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na smulu

Od: henry007 odpovědí: 5 změna:

Dobry den, už při přečtení nadpisu člověka napadne, že by dotyčny potřeboval psychologa-jedna se nejspíš o nějakou psychickou poruchu. Bohužel už si nevíím rady. Smula se mi lepý napaty kudy jdu. Vše co řeknu se vždy stane opačně. Někomu řeknu, že se divím že nespadl na rozblacenem kopci do 10 minut už se kloužu po zadku. Po 5 hodinové chytačce ryb, kdy zaběr nepřichazi voda je jako po otravě, řeknu kolegovi kapra už nechytime balime, Při baleni kolega vytahne krasneho kapra. atd atd atd atd. Kamaradi už říkaji, že kdyby měli říct nějakeho smolaře tak nevahaji říct moje jmeno. Je to se vším, sou to věci, ktere člověk nemuže sam ovlivnit nebo zavinit, prostě přijdou. Sem už zoufali trva to roky a nevim jak se teto jestli to mužu nazvat "Karmou" zbavit. Jinak mužu zklidnou hlavou říct, že sem opravdu po fyzicke a psychicke strance uplně v pořadku,. Děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Základem je změnit své myšlení a v tom, pokud si nebudeš schopen pomoci sám, ti pomůže jenom psycholog. Ty totiž tu smůlu už dlouho dopředu očekáváš a tím ji podvědomě přivoláváš. Vždyť ty, když jdeš na ty ryby, už dopředu víš, že nic nechytíš. Zkus jít na ryby s tím, že si tam jdeš v klidu posedět, něco si promyslet. A věř tomu, že ty ryby to vycítí a nedají ti pokoj. A tak je to se vším. Pokud tu smůlu očekáváš, tak ona určitě přijde.

Ano,je to tak,smůlu přitahuješ,jelikož myslíš povětšinou negativně*hej*Říká se tomu,tzv."zákon přitažlivosti."

bs
hodnocení

0x

Myslím, že může jít o ´sklon k drobným nehodám´, který bývá u mužů dědičný, případně vyvolaný užíváním alkoholu nebo drog (asi každý uživatel marihuany, kterého znám, tím trpí).

hodnocení

0x

nakridlechandelu.cz/... ;) Přečti a přemýšlej.

hodnocení

0x

Jesti ti to trochu pomůže,tak v tom nejsi sám. Moje heslo je " mám štěstí na smůlu a smůlu na štěstí". Už je to fakt někdy na posrá...:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]