Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dávání letáků na auta v Praze 1

Od: tomis* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

je to možné? Protože mám dojem, že na P1 je rozdávání letáků v určitých lokalitách zakázáno a je možné je alespoň dávat za stěrače? Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Taky tohle nesnáším, nejhorší jsou experti co narvou leták za těsnění okna řidiče, potom zaprší a leták prostě nejde vytáhnout - rozmočí se a nalepí na sklo. Za toto by měla policie pokutovat jako za znečištění veřejného prostranství - většina lidí leták okamžitě hodí na zem.

trtrtrt
hodnocení

0x

a co vás opravňuje sahat na cizí majetek? já vás přistihnout, tak vám urazím ruce... taky nesahám na vaše věci!

tomis*
hodnocení

:)) Vdyť mě dávají při akcích taky letáky za stěrač, a to mě vážně psychicky nezlikviduje ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]