Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je zkušenější než já

Od: daniel1996 odpovědí: 7 změna:

Moje holka je celkem dost zkušenější než já, už měla jednoho kluka s kterym měla pravidelný sexualní vztah..Ale já sem stále panic,a prostě se bojim toho že nebudu pro ní dost dobrej..a nechá mě bejt..
nevím co dělat..bojím se..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

3x
Jestli tě nechá kvůli takový blbosti tak tě nemá ani neměla ráda.

hop®
hodnocení

1x

A ví, že jsi ještě holku neměl? Jestli ano, tak Tě nenechá bejt, a navíc Tě jistě něco naučí! A jestli to neví, tak jí to buď řekneš a nebo se při prvním sexu budeš tvářit jako zkušený. Která z těchto možností bude větší trapas?

Anebo si zahrjte hru, že při prvním sexu Ty budeš "jako panic" a ona Tě bude učit a při dalším sexu se to otočí. Jestli jsi šikovný a učenlivý, mohl bys z toho takhle vybruslit...

janice28*

z me zkušenosti - lepší panic než nakej namachrovanej zkušenejší kterej si myslí že je největší bejk pod sluncem.muj typ - věnuj se hlavně orálnímu sexu :) většina holek upřednostnuje před souloží orál v tomto věku.

askmenow*
hodnocení

1x

Řekni jí to a uvidíš, jak se k tomu postaví. Pokud je to hodná a rozumná holka, nebude jí to vadit a bude i tolerantnější k nějakým začátečnickým chybám a nedokonalostem. Klidně jí řekni, ať ti kdykoli řekne, kdyby jí bylo něco nepříjemné, nebo tě navede k tomu, co dělat, aby to bylo příjemnější.

Pokud by s tím, žes nikoho neměl, měla problém, tak je to holka, která za to nestojí.

figurek*
hodnocení

1x

Moje první holka byla úplně nezkušená, ležela a čekala co bude. Já jsem byl úplně nezkušený taky, takže nebylo skoro nic. Pak jsem potkal jednu zkušenější a ta mě naučila úplně všechno.

Radím : Zahrej to na ženský ochranitelský pud. Ten obvykle neselhává. Řekni kamarádce, že jsi holku ještě neměl a jestli by ti mohla pomoci a sex tě naučit. Hodně pravděpodobně to udělá a ještě bude mít starost, jestli jsi spokojený ty s ní.

hodnocení

0x

Nebát se toho. Pokud Tě má ráda, můžeš pro ní být ten nejlepší. To, že měla již sexuální vztah ještě neznamená, že ten předešlý byl lepší, než jakým můžeš být Ty. Není to jen o zkušenostech, je to i o přístupu atd...

syfrig*
hodnocení

0x

niceho se neboj na tom neni co zkazit dela se to stejne po 1 jako po Xkrate pujde te uplne samo kidek :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]