Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější destinace v Evropě

Od: metallica* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

dá se někde sehnat na netu srovnání cen jednotlivých státův Evropě?Děkuji za tip...případně co by jste doporučili?

doplněno 21.06.13 13:15:

resp.se mi jedná o dovolenou

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

Cena benzínu? Piva? Večeře? Návštěvy koncertu filharmonie nebo bordelu? Ceny hotelů? To se prostě takhle srovnat nedá, každý na dovolené dělá něco jiného... Obecně je prostě levněji v "chudých" zemích, ale zase je tam delší cesta takže se to utratí za dopravu.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Zakarpatská Ukrajina - ekonomicky druhá Afrika, ale krásou hor druhé Švýcarsko. Můj zatím nesplněný sen.

kangaroo*
hodnocení

0x

Obecně:

Polsko

Balkánské státy

Rumunsko

Bulharsko

Ukrajina, Litva, Estonsko, Lotyšsko a dál na východ

Jedna parta kamarádu mě už dlouho láká právě na cestu po triu Litva-Lotyšsko-Estonsko přes Polsko prej je to tam super.

Ale taky jsem slyšel, že je pohodové kempování a rybaření v Norsku a Švédsku a na venkově jsou super lidi a tam to taky není drahý.

Hned bych nějak jel jen kdyby nebylo tolik práce doma a v zaměstnání :(

doplněno 21.06.13 13:33:

Co jsem popisoval je na takový ten styl road trip. Rozhodně nic pro cestovatele co chtějí ubytovat v luxus hotelu a za celý týden navštíví vzdálenost do 1km od hotelu :)

hodnocení

0x

Seč.

Je to zhruba uprostred CR, takze teoreticky nejlevnejsi dostupnost odkudkoliv.

V kempu si berou 80 za stan a noc a 75 za cloveka/noc, takze ubytko prakticky par korun.

Pivo a sojove burty levne jako vsude jinde v CR.

Je tam plaz i ostrov. Co vic clovek potrebuje.

tomaslad*
hodnocení

0x

Ukrajina / Odesa u Cerneho more

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]