Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Už delší dobu mám na nohou takovou tečkovitou i žilkovitou virážku a nevím co s tím?Když se podrbu tak to svědí jinak nic nepocituji jen mi přijde že se to šíří po celé noze od hořejška prstú po kotník.Doktorka mi předepsala nějaký masti,ale nezabrali.Občas se mi zdá že to mizí samo od sebe a najednou je to zas tu.Poradte prosím děkuji
Já si myslím, že jsou to potničky nebo kopřivka, alergie na něco v botách, v ponožkách. Nevhodné ponožky s příměsí silonu, nebo zapařené nohy v botách bez ponožek. Já, za svoji osobu bych umyla nohy mýdlem a do lavoru udělala heřmánkový čaj a poseděla v klidu s nohama v lavoru. Pak bych to otřela a nechala na vzduchu, bez ponožek. Anebo po umytí bych vydezinfikovala a tím také vysušila lihem, třeba Alpou. Případně natřela nějakou dětskou mastičkou proti opruzeninám.
V drogerii bych si koupila sprej do bot, proti zápachu a současně dezinfikující a všecičky boty bych tím vystříkala.
Si myslím já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.