Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s přihlášením na Badoo

Od: izidor odpovědí: 5 změna:

Proč se nemohu přihlásit na Badoo.Stále mi vyskakuje stránka nenalezena. Děkuji. http://badoo.com/cs/ Napište zda tento odkaz je funkční.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ano, odkaz je funkční. Zkuste smazat mezipaměť a cookies v prohlížeči. Zdravím!

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Vzpamatuj se . Já jsem rád, že mě tenhle systém už konečně dal pokoj. Neustále mi lživě propojoval různé kontakty. A neustále vyžadoval nějaký prachy. Dlouho se mi nedařilo se z toho odhlásit. Byl až nechutně přílepnej. Nebo, je možné, že by s Badoo měl někdo dobré zkušenosti?

izidor
hodnocení

Nikdy jsem nebyl přihlášen ani registrován na Badoo. Ale poslední dobou ni z Badoo chodí vzkazy od nějakých Janu,Květy,Petra. ale když na vzkaz kliknu tak se objeví ,,Stránka nenalezena." Proto ten zájem. Dám to do spamu a je to vyřešené.Dík za Tvůj názor.

ano to je finta tohoto systému, kdy se snaží nalákat neznámé kontakty na "zprávy" pro tebe od někoho koho ani neznáš. Už kvůli tomu mi tento systém přijde podvodný... ač možná jen podvodně získává uživatele.

hugomertin
hodnocení

0x
Proč mi to píše error 500? Nejdříve mi začne něco odpočítávat,a pak se to opakuje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma badoo přihlášení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]