Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dejte si pozor na podvodníka!

Od: jarunaberuna* odpovědí: 8 změna:

Dejte si pozor na číslo mobilu 605 926 567, je to podvodník. Zavolá vám, že omylem odeslal nějakou platbu pod vaším číslem a ať mu přepošlete přihlašovací kód. Pak se vám nabourá přes internet na účet a sází u Chance nebo si prý dobije kredit. Na internetu jsem našla několik podvedených, kterým takto sebral 2 - 3000Kč. Na mně to taky zkoušel, ale neuspěl. *blee*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Tak jako jakýkoliv kód nebo pin či heslo by řekl jedině ***** *zed**haha*

Snad jen na smrtelné posteli,aby se potomci měli o co prát *smich**zed*

hodnocení

0x
no tak jestli posíláte někomu svoje číslo účtu, tak to nemáte v hlavě v pořádku. to není podvodník, to je vyčůránek co se snaží nachytat lidi na dnes snad nenachytatelné, ale vidím že nějakej *** se vždycky najde
doplněno 20.06.13 16:51: tím nemyslím Vás, ale ty, kteří mu to poskytli
k2

Nejen pro Vas, ale i ostatni, co jsou ve svych odpovedich chytri az na pudu.

Podle:

kdo-volal.cz/...

to vypda, ze chce "jen"preposlat jakysi kod, co Vam prijde pres SMS.

Nevim, na jakem principu podvod funguje, ale zas tak pruhledny mi tento system nepripada...

k2

Tak to funguje asi nejak na principu premium SMS ci plateb z MT.

hoax.cz/...

policie.cz/...

jarunaberuna*
hodnocení

Tak přesně tohle na mně zkoušel. U TM existují m-platby a přes ty si zaplatí, co chce. Teady pokud mu někdo ten kód přepošle.

jirbar*

Někdo je chytrej až na půdu, někdo zase blbej. Ti co to uměj není problém se dostat do cizího internetového bankovnictví a zadat si tam výběr. Jenže k tomu potřebuje kód, který přijde na mobil majitele účtu.

jarunaberuna*
hodnocení

Já jsem mu právě nic neposlala, pak jsem pátrala a našla, že už podvedl nějaké lidi. Myslím že to probíhá tak, že zadá jednorázové přihlášení a pak chce ten kód, aby se dostal na účet. Asi mu to někdo sežral, podle toho co psali. A je toho asi víc, když už i policie varuje: zlin.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]