Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžou se asexuálovi líbit fota polonahých žen

Od: nelca* odpovědí: 11 změna:

Zdravím, stále řeším problém ohledně údajné asexuality svého přítele, pořád o sexu jakoby vtipkuje a zatím nic...navíc mi připadá, že se vídáme čím dál tím míň...a píšeme si čím dál tím míň...dnes jsem mu na blejbuku přišla na to, že olajkoval fotku nějaké polonahé holky...je to docela nepříjemné - u ní má možné sexuální představy a u mne nic, přitom nevypadám zle, hodně kluků, chlapů mi nadbíhá, ale já prostě miluji toho svého nesexuála :(((. Pokud tedy nesexuál je. Může mít teda nesexuál zálibu v erotických (ne přímo couro.grafických) fotkách? Je zde nějaký muž-asexuál? Nebo nemá někdo podobný příběh z okruhu svých známých? Jsou to už tři měsíce, co jsme se dali dohromady a zatím žádný sex :((( Nemělo by to být obráceně? :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

1x

Tohle všechno ale ví jen a jen on. Ptejte se a ptejte se tak dlouho, dokud nedostanete uspokojivou odpověď.

Sex je pro vztah důležitý... komunikace snad ještě důležitější. A ta vám očividně neklape taky. Není to ještě větší důvod k zamyšlení?

Jinak to, že dal lajk k erotické fotce nemusí znamenat vůbec nic - může jít o jeho známou, kterou tak chtěl potěšit, může se mu líbit fotka z uměleckého hlediska, může se mu klidně líbit i obličej té ženy. To prostě nevíte. My taky ne. Ví to on. A jsme tam, kde jsme byli.

Ale teď vážně. Neřeště fotku, to je prkotina. Řeště to, co vás trápí. S ním.

nelca*
hodnocení

Myslím obráceně v tom, že sex by měl vyžadovat on a ne já :(

vrfvrf

Podlke mě častý případ dnešních mužů, sex s tebou by chtěl, ale stydí se, neví jak na to, bojí se odmítnutí a žije s představou princezny, co nešuká. Muž musí k cestě po své vyvolené sbalit překonat několik překážetk a strachů a ten sexuální je jeeden z nejsilnějších. Asi tobudeš muset vzít do svých rukou.

vlasatec*
hodnocení

0x
Co se takhle zeptat jeho, je to přece váš nejbližší...
nelca*

Ptala jsem se a dost diplomaticky, ale ze všeho si dělá (teda hlavně z tohoto) srandu a z odpovědi se snaží vykroutit :( Chtělo by to mu dát do čaje nějakou bylinku pravdy. Jako kdyby se mnou spal, tak mi ty polonahé holky nevadí, ale takhle si připadám jako že se mu hnusím a radši "čumí a hledá" jiné ale virtuálně.

askmenow*

Tak se neptejte diplomaticky, ale úplně na rovinu. Jednoduché. Řekněte mu přesně a po pravdě, co vás trápí a jaké to ve vás budí otázky. Předem si srovnejte v hlavě, na jaké otázky chcete znát odpověď a trvejte na jejich zodpovězení. Když s enecháte odbýt vtípkem, no tak se nedivte, že odpověď neznáte.

Také zdravím. Tři měsíce zase není tak dlouhá doba. On s tím problém nemá, ten máte Vy. On ho řešit nechce, ani komunikovat o tomto, takže ho respektujte anebo si prostě najděte někoho jiného. Pokud Vy chcete sex a on ne, nepřinutíte ho. Tady nemá moc smysl tlačit na pilu. Jen on ví, proč s Vámi sex odmítá a nechce jej. Když ho milujete, pak není co řešit, když on toto s Vámi řešit ani nechce. Z nějakého důvodu se ho i přesto však zuby nehty držíte. Tak ho berte takového, jaký je anebo to ukončete a hledejte štěstí jinde. Píšete - kdyby se mnou spal, tak mi ty polonahé holky nevadí...Je spousta takových, kterým by právě toto vadilo hodně... To, že zde budeme pořád dokola rozebírat Vašeho přítele a jeho vztah k sexu s Vámi, Vám z něho sexuálního maniaka stejně neudělá...Důvod proč se takto chová, Vám může říci pouze on sám.

doplněno 20.06.13 09:12:

Možná Vám chybí něco, čemu se říká sexepeel, charisma...Můžete být pohledná a přece nemusíte právě svého přítele přitahovat...Ona nemusí být chyba na jeho straně. Zde nikdo neví, proč v něm neprobouzíte sexuální touhu a co v něm probouzí ve skutečnosti pohled na jiné..

hodnocení

0x

"přitom nevypadám zle, hodně kluků, chlapů mi nadbíhá" o tom to prakticky nejspíš není, jak vypadáte. Touha funguje jinak. A zkusila jste na to jít po "žensku", tedy aby neměl pocit, že se levně nabízíte, ale naopak, že on se musí snažit dobývat?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím si, že narazit v životě na opravdového asexuála je jen malá šance (nebo smůla či naděje). Jsou vztahy, kdy po třech měsících je děvče ve třetím měsíci těhotenství a jiní jsou za stejnou dobu teprve u mačkání si spocených rukou v kině. Takže v tom bych problém nehledal. K prohlížení těch fotek bych byl také tolerantní (patrně to naznačuje pro Vás příznivou sexuální orientaci přítele). Já, když jdu kolem cukrárny, tak se také podívám do výlohy, potěším se pohledem, ale nemusím si tam nic koupit. Také se říká, že muž se při pohledu na obnaženou ženu usmívá, ale žena se při pohledu na obnaženého muže rozesměje. Ale, k věci - jak již bylo řečeno, tak nejlépe si o tom s přítelem promluvit nebo ho zcela jednoznačně popostrčit, aby to pochopil, co je od něho očekáváno - což je na muže asi univerzální recept. Zdravím!

petr123*
hodnocení

0x

To že se někomu něco líbí ještě nemusí znamenat, že u toho myslí na sex *frajer*

hodnocení

0x

Každý má jinou povahu. Třeba Vás má rád, ale může mít strach, že se Vám to s ním nebude líbit a potom bude mezi vámi konec. Rozhodně si nemyslím, že je to asexuál, někdo takový se vyskytuje snad jen v knížkách. Myslím, že v jeho letech ani impotentní ještě nebude. No ale co když mu opravdu na Vaší osobnosti něco nepřekonatelně vadí? Nebo naopak si může přítel myslet, že jste pro něj příliš dobrá. Nebo že si s ním jen hrajete? Někteří chlapi jsou nerozhodní, mají trochu delší vedení v těchto otázkách, nejsou si jistí, jak mají číst určité nejasné signály (sám mám s tímto problém). Jednou jsem raději moc netlačil na pilu, protože jsem měl pocit, že bude lepší se držet ze začátku zpět a potom jsem zjistil, že jsem "signály" četl zcela špatně :/ Nebo se Vás může chtít zbavit, ale nechce Vás zranit. Může být tak ohleduplný a třeba čeká, že to pochopíte sama.

Nikdo z nás tady nemůže vědět, co si přesně myslí. Vážně si promluvit a říct mu narovinu, aby Vás ***, to by asi nebylo nejlepší řešení. Raději to s ním nějak nastrojte, vymyslete třeba nějaký výlet, ožerte ho trochu až budete sami a uvidíte, třeba si potom dá říct.

Nějakou fotku polonahé krasavice bych tady vůbec neřešil. Je to jako s autama - když uvidím třeba Lamborghini Diablo, ze zájmu se na něj podívám, ale to neznamená, že bych takovou potvoru chtěl mít v garáži :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]