Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propanbutanová láhev

Od: janiiko odpovědí: 8 změna:

Ahoj potřeboval bych poradit. Doma mám PB láhev a je stará a trochu i rezatá, jde vyměnit strará za novou? Nebo si musím koupit novou? Posílám fotku

Propanbutanová láhev

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

kus za kus. tahle je rezatá opravdu jen trochu, spíš vůbec. až budete kupovat novou, tak uvidíte, co tam mají za retro

hodnocení

0x

Tohle nic není, mám doma horší.

janiiko

Pokud budete mít čas můžete sem vložit fotku vaší PB láhev

hodnocení

0x

Vůbec nic nemusíte kupovat. Až bude prázdná, tak ji jednoduše dovete tam, kde se vyměňují a oni Vám dají plnou, jinou. Tuhle si tam nechají. To budete koukat, v jakém stavu tam ty lahve mají. To ta Vaše je jěště pěkná.

janiiko

Z pravidla by se měli prodávat bez porušení..., někde jsem viděl o hodně horším stavu než mám já.. ale i také repasované a vypadají jako nové bez koroze.., když to bude výměna kus za kus..., budu muset platit za plyn? ;) Takovýdhle mají prodávat

Propanbutanová láhev #2

Za plyn budeš platit. A jinak, šedivá je teorie, zelený strom života.

No tak jasně, že budete muset platit náplň. Mluvili jsme o obalu, ten je zrezivělý.

doplněno 19.06.13 23:03:

A ještě dodám. I když si koupíte hezkou novou bombu, tak ji přece vypotřebujete a stejně si ji budete muset jít vyměnit za plnou. A Krk na to dám, a to mám jen jeden, že Vám nedají naleštěný obal. Ale nejlepší bude, když to zkusíte.

hop®
hodnocení

0x

Novou nekupujte, tuto vyměnte za plnou, zaplatíte pouze náplň...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]