Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřeboval bych poradit. Doma mám PB láhev a je stará a trochu i rezatá, jde vyměnit strará za novou? Nebo si musím koupit novou? Posílám fotku
Vůbec nic nemusíte kupovat. Až bude prázdná, tak ji jednoduše dovete tam, kde se vyměňují a oni Vám dají plnou, jinou. Tuhle si tam nechají. To budete koukat, v jakém stavu tam ty lahve mají. To ta Vaše je jěště pěkná.
Z pravidla by se měli prodávat bez porušení..., někde jsem viděl o hodně horším stavu než mám já.. ale i také repasované a vypadají jako nové bez koroze.., když to bude výměna kus za kus..., budu muset platit za plyn? Takovýdhle mají prodávat
No tak jasně, že budete muset platit náplň. Mluvili jsme o obalu, ten je zrezivělý.
doplněno 19.06.13 23:03:A ještě dodám. I když si koupíte hezkou novou bombu, tak ji přece vypotřebujete a stejně si ji budete muset jít vyměnit za plnou. A Krk na to dám, a to mám jen jeden, že Vám nedají naleštěný obal. Ale nejlepší bude, když to zkusíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.