Obávám se,že jediné místo,kde se dozvíš mobilní číslo,je mobilní operátor.Ale určitě to bude vázáno na splnění určitých podmínek,jako třeba souhlas osoby,vlastnící telefon.
A tak přece jenom byly Zlaté stránky s čísly mobilních telefonů vydány. Díky hejkale za upřesnění. Dostala jsem za úkol pomoci při organizování třídního srazu a tak to zrovna využiju, protože ze seznamu pevných linek toho už moc nevypátrám.
tesyk*
Myslím, že je to o něčem jiném. Tazatelka nechtěla mít možnost v mobilu vyhledávat čísla, ale chtěla mít seznam čísel na mobily.
Pokud se dobře pamatuji, tak se před časem uvažovalo o zveřejnění čísel mobilních telefonů ve žlutých stránkách. Ale myslím si, že to ztroskotalo na nezájmu majitelů mobilních telefonu. Kdo chce své číslo zveřejnit, k tomu mohou sloužit vizitky a nebo firemní informace (na razítku, faktuře apod). Takže, pokud chcete zjistit OSVČ, zkuste zjistit mobil přes seznamy podnikatelů. Nic jiného mě bohužel nenapadá.
doplněno 24.02.09 10:14:
Omlouvám se - oprava Zlaté stránky (i když byly žluté:D) zlatestranky.cz/...
Jano a Květo i kdyby bylo vydané milion telefonních seznamů, pokud nechci tak tam nejsem. Soukromé mobilní číslo prostě nikde napsané nenajdete! Žádný operátor nevydal a doufám ani nevydá seznam svých účastníků.
vklus
Hlavně to ani nejde udělat seznam čísel mobilních telefonů s údaji o jejich majitelích. Jak by asi kdo získal údaje o majitelích předplacených karet?
Dobrý den, potřebuji nutně zjistit číslo mobilního telefonu na paní Evu Čermákovou z Vysokého Mýta. Je to moje spolužačka, nemám na ni kontakt. Předem děkuji.
Zdravím. Potřebovala bych zjistit telefonní číslo, popřípadě i adresu, na paní Michaelu Zahradníkovou (za svobodna Lissovou) a jejího manžela. Oba teď už několik let žijí v Hradci Králové. Jsou to staří známí a před nějakou dobou jsem s nimi úplně ztratila kontakt. Může někdo pomoct?
Tak teď si nemůžu vzpomenout na číslo, ale bývala v TV reklama na myslím čtyřmístné číslo, dva mladíci "zavolejte č. ...". služba, myslím před číslem hvězdička a tam bylo možno zjistit majitele čísla, nebo obráceně, ale samozřejmě ne na kartu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.