Nejste přihlášen/a.
Ahoj hledám filmy ve kterých se mladá holka zamiluje do staršího chlapa nebo naopak něco na sbůsob american beauty ,holky na hlídání,lolita nebo the oranges, žánr ideálně drama/komedie ale to je vedlejší
ať to je maximálně do roku 1990, moc děkuju všem kteří si na něco vzpoměly a napsaly to jsem![:) :)]()
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
wamp®
0x
Ahoj
Napadla mne "Americká krása,"sice není z této doby,ale je to kvalitka.
Jejdá,to mně nedošlo,takže I am sorry pleas ![]()
A to musí být cizí film,nebo i český?Teď mě napadl náš z roku co já vím:Dcca 1959,a to:"Vlčí jáma."Velice interesantní,v hlavní roli Jana Brejchová.![]()
laik*
0x
Zkus se podivat na nektera klicova slova, ktera popisuji ten film American Beauty - konkretne " lolita" a " Older Man Younger/..." . Vsechna se daji jeste omezit dalsimi vyrazy v pravem sloupci (napr. genre=comedy nebo lolita & 1990s atd.)
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]