Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slizký výtok z pochvy

Od: dita* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den.
Už od dnešního rána mám nějaký průsvitný výtok z pochvy, na dotek je to jako "žele".Je to hodně nepříjemne a ikdyž se mi nechce čůrat,musím jít na toaletu se utřít,protože mám tam nějak mokro.Je to podobné,jak bych byla vzrušená,ale vzrušivost v tomto případě zamítám.Na kalhotkách mám žluté mokré slizké flíčky.Myslíte, že to bude něco vážného.Menstruaci jsem měla před týdnem.Sex jsem neměla.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kaachorra*
hodnocení

2x

Nemůžeš mít ovulaci...? To ětšinou bývá výtok pár dní... a v kalhotkách dost mokro..

hodnocení

0x

Není to nic vážného,nebojte;) gynekologicka-onemocneni./...

doplněno 18.06.13 13:14:

ulekare.cz/...

doplněno 18.06.13 13:59:

Martina:*palec*Přesně takhle jsem to myslela,jedná se povětšinou o ten samočistící efekt *palec*

blbablondyna*
hodnocení

0x

Bezte ke gynekologovi, pres net vam nikdo neporadi, jen ok muze udelat testy a zjistit, zda je co resit. Navic tyto veci zlobi nejvic v obdobi takovychto veder, pokud to nechate rozjet, muze z toho byt pekny zanet vajecniku s nasledky

martinaa*
hodnocení

0x

Může se jednat o lehký zánět, ale také o přirozený "samočistící" výtok z pochvy. Některé ženy ho nemají vůbec, jiné jej mají málo, další více. Některé používají denně slipové vložky. Takový výtok je neškodný a naprosto normální.:)

doplněno 18.06.13 13:57:

Ještě abych doplnila, takový výtok je průhledný a bez nepříjemného zápachu.

doplněno 18.06.13 14:02:

Wamp*placni*

Bohužel je ještě stále zažraný názor, že každý výtok je nutně špatný.

monika23
hodnocení

0x

Jsem přesvědčena, že se jedná o ovulační sekret.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]