Nejste přihlášen/a.
Ví někdo prosím,kde by mohl sehnat práci na HPP syn,když má záznam v rejstříku trestů?Dávno je v pohodě,vše splácí,je pracovitý,spolehlivý a hlavně poučený,jenže zoufalý a já též.Všechno na tom ztroskotává.Tak nutně přitom potřebuje dělat,aby byl plat bez těchto strašných výkyvů,kdy mu pomáhám ze svého důchodu,aby neměl nikdy žádné zpoždění s žádnou platbou.Je to pro oba zničující a depresivní,protože se to táhne tři roky a to umoří.
Vždycky se důrazně ptá,co všechno při nástupu budou od něj potřebovat,je šťastný,že neřeknou TR,nastoupí,jsou s ním spokojení,on rád že maká a bác ho.Za chvíli chtějí přinést bezúhonost,přestože to neuváděli.Nejen na něm-na všech,co tam nastoupí.Pořád dokola,je to doslova ubíjející.A když uvede rovnou v inzerátu-kdo mu dá šanci i když má záznam,nikdo se neozve.
Děkuji,pokud by někdo nějak poradil,kam by mohl jít dělat.
Já se za něj ptám proto,protože jsem stará,starostma unavená a skleslá.Neví,že tady píšu,asi v něm zbyla ještě špetka nějakýho studu,že by si připadal jak žebrák.Žebrák o práci.
Jenže já už nedokážu unést tolik,co mladší.Já bych za něj o práci už i žebrala.Na mne to má prostě dopad takový a s tím nic nenadělám.Vidím stejně,že tady radu ani pochopení nenajdu,ale pozor-to nevyčítám.Na to už jsem příliš apatická.Jen konstatuju.Nebudu už víc psát,asi jsem trapna.I tak díky za Váš čas.
Takoví lidé mají svého kurátora, který je zde od toho, aby jim pomáhal. Je mi jasné, že to není jednoduché, otázkou ovšem zůstává, za jaký čin má záznam a jestli to od něj není jen výmluva, že není schopen najít práci. Není přece v tomto státě jediný se škraloupem, spousta z nich je v pracovním poměru, i když asi ne v takovém, o jakém by snili. Je těžké zpět získat důvěru, zkuste si ověřit u jeho zaměstnavatelů, zda-li tomu bylo skutečně tak, jak vám tvrdí.
Hodně štěstí a síly
Milý tesyku,
myslím,že dobře víte,že neznáte žádné pracoviště,kam by přijali osobu se zázn.v TR.A tak zněla moje otázka.Takže jste na ní neměl vůbec reflektovat,protože jste radu n e z n a l . A hlavně já jsem Vám neměla vůbec odpovídat,protože to bylo cítit Vaším negativismem od začátku.Držte se svého kopyta a odpovídejte jako rádobypsycholog na ty stupidity typu -má mě rád? nemá mě rád? mám milence,ale stesk po manželovi atd.atd.
Janka
Když nemůže mít ŽL syn, mohla by jste Vy. Je však nutné se poradit jak by to bylo v souběhu s Vaším důchodem, zejména platby soc. a zdrav. poj. a podobně. Jinak by to mohl dělat syn. Odpovědnost z tohoto podnikání by byla však na Vás.
Další možnost je podnájem. Pokud máte byt, nebo dům, kde by se třeba pokoj nechal pronajmout.
Eventuelně chata, chalupa? Pronájem na rekreace?
Vážená Janko,
samotný záznam v rejstříku ještě nevylučuje mít živnolist. To až rozhodnutí soudu, že nesmí tu, či onu činnost vykonávat. A co se týče možností zaměstnat, mohl jsem Vám, respektivně Vašemu synovi nabídnout práci kolportéra novin. Je mezi nimi dost zkrachovanců, alkoholiků a podobných individuí se záznamem v tr. rejstříku. Bohužel ale žádný maminčin mazlíček.
Maucta.
Vážený tesyku,
přesně to jsem věděla,vlastně od začátku,že jste zaujal slovně útočný postoj.Nejste schopen pochopit,že jsou i tací,kteří pochybili a naprosto jsou již bezproblémoví lidé,snad i poučenější než my všichni a za to,co tehdy jiným i sobě způsobili,by si dneska nejradši dali pořádnou s prominutím do drštky.Světe div se,ale je to tak.A maminčin mazlíček?A to jste usoudil jako z čeho?Že jsem se sama za sebe na něco zeptala?Jste trapný-nemáte žádné argumenty,tak se snažíte aspoň zesměšňovat,v mých očích ale sám sebe.Fakt nechápete nic a empatie je Vám naprosto cizí.Ale co bych chtěla-jste jenom chlap.
Maucta ,to by stačilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.