Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím o radu. dcera byla s rodiči na dovolené kde se spálila o žhavou trubku, bylo to v neděli ve 20h, přijeli z dovolené v pondělí odpoledne, já jsem s ní šla tedy k lékaři až v uterý ráno. Bohužel rodiče s ní na pohotovost nejeli, ošetřili to doma, je to popálenina 2.stupně, myslíte že i tak nám může tohle pojistka uznat a dostaneme za to něco? Léčit se s tím bude 14 dní říkala dneska doktorka, takže by to bylo hezké za to aspon něco dostat ale ted je problém ten že sme prostě k lékaři šli až po dvou dnech. vadí to moc? zažil to někdo? proplatí nám to v tomhle případě pojištovna? jsme u české spořitelny pojištěni.Pojištění flexi.
A nebylo by jednodušší než vypisovat zdlouhavé dotazy po internetu prostě zajít na pojišťovnu a vyplnit formulář k plnění pojistného? Měla bys to rychlejší a hned by ses taky dozvěděla co a jak. Tady to beztak budou jen samé dohady nebo odkazy na pojišťovnu, tohle je poradna a ne věštírna.
Ne, nevadí to. Úraz se prokazatelně stal a to, že jste šli k klékaři za dva dny na tom nic nemění. Problém by nastal, kdyby šlo plnění z odpovědnostní pojistky někoho jiného. Takhle se nemusíte ničeho obávat.
tak jetsli je to opravdu jak píšete tak je to v pohodě teda.báala jsem se že to bude hrát roli ty dva dny a na netu ani ve smlouvě nemůžu nic ohledně toho najít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.