Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úraz a návštěva lékaře až po 2 dnech

Od: luciekres* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den prosím o radu. dcera byla s rodiči na dovolené kde se spálila o žhavou trubku, bylo to v neděli ve 20h, přijeli z dovolené v pondělí odpoledne, já jsem s ní šla tedy k lékaři až v uterý ráno. Bohužel rodiče s ní na pohotovost nejeli, ošetřili to doma, je to popálenina 2.stupně, myslíte že i tak nám může tohle pojistka uznat a dostaneme za to něco? Léčit se s tím bude 14 dní říkala dneska doktorka, takže by to bylo hezké za to aspon něco dostat ale ted je problém ten že sme prostě k lékaři šli až po dvou dnech. vadí to moc? zažil to někdo? proplatí nám to v tomhle případě pojištovna? jsme u české spořitelny pojištěni.Pojištění flexi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Měla jste jít hned! To záleží na domluvě s pojistovnou!

vlp
hodnocení

0x

A nebylo by jednodušší než vypisovat zdlouhavé dotazy po internetu prostě zajít na pojišťovnu a vyplnit formulář k plnění pojistného? Měla bys to rychlejší a hned by ses taky dozvěděla co a jak. Tady to beztak budou jen samé dohady nebo odkazy na pojišťovnu, tohle je poradna a ne věštírna.

sebod*

Ne, nevadí to. Úraz se prokazatelně stal a to, že jste šli k klékaři za dva dny na tom nic nemění. Problém by nastal, kdyby šlo plnění z odpovědnostní pojistky někoho jiného. Takhle se nemusíte ničeho obávat.

luciekres*
hodnocení

tak jetsli je to opravdu jak píšete tak je to v pohodě teda.báala jsem se že to bude hrát roli ty dva dny a na netu ani ve smlouvě nemůžu nic ohledně toho najít.

luciekres*
hodnocení

na pojištovnu vyplnit papíry a nahlásit uraz pujdeme až za týden až skončí léčba, zatím tam právě nemůžeme vyplnit papíry...

blbablondyna*
hodnocení

0x

Prvne si prectete, jaka pravidla ma vase pojistovna, tim nemyslim, precist si pouze smlouvu.

luciekres*
hodnocení

jenže já to nemůžu nikde najít na netu právě...

blbablondyna*

Pokud jim zavolate a date mail, jsou vam akzualni zneni povinni zaslat

buss
hodnocení

0x

Není problém, šel jsem až po vyléčení (nikdy nechodím hned) kdy mi mohl doktor napsat dobu léčení. Ale mrknout na podmínky pojišťovny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]