Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urad prace - student

Od: ellis* odpovědí: 6 změna:
Dobry den,
Potrebovala bych poradit ohledne studia na vysoke skole. V cervnu 2010 jsem ukoncila studium na stredni skole, v srpnu jsem zacala pracovat a zaroven studovat kombinovane studium na vysoke skole. Nyni jsem vystudovala bakalare a na magisterske budu pokracovat na dennim, z prace jsem dala vypoved. Nyni jsem uz mesic na uradu prace a dostavam davky v nezamestnsnosti (45 %), ktere bych mela dostavat do zari. Jenze jsem byla prijata na denni studium a 10.7. mam zapis. Znamena to tedy, ze davky dostanu pouze do cervence?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

1x

Jakmile nastoupíte na denním studium, musíte se k tomu datu odhlásit z ÚP a tím končí i Vaše dávky. Jinak byste je musela vracet. - pt

doplněno 17.06.13 21:23:

Datum zápisu nemá na nic vliv.

ellis*
hodnocení

Takze rozumim dobre tomu, ze toto neplati?
kampomaturite.cz/...
ellis*
hodnocení

pt®

"elis", vše platí a Vy podmínky splňujete. Až nastoupíte na denní studium, tak musíte být vyřazena z evidence. Již nebudete uchazeč o zaměstnání a studentka denního studia.

doplněno 17.06.13 23:27:

oprava: ...ale studentka denního...

hodnocení

0x

dnem nastoupeni na VS , se odhlasis z UP a budes studentka denniho studia ... a ano zapisem se stavas studentkou

iz*
hodnocení

0x

Jestli jste v uplynulých 2 letech získala potřebnou dobu důchodového pojištění (minimálně 12 měsíců pojištění) zaměstnáním, měla byste podle mít nárok na podporu až do září.

Ale přesně Vám to řekne Vaše zprostředkovatelka na ÚP.

___ Odkazy:

Zákon o zaměstnan/... (§ 25, odst. 4)

Práva a povinnost/... (Portál MPSV)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]