Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, v sobotu jsem měla sex se svým přítelem. A dneska ráno jsem se zbudila a když jsem "byla na malý", tak mě tam dole pálelo nebo bolelo, to přesně neumim popsat. A v moči jsem měla trošku krve (asi 1-5 kapek, víc ne). Skoro celý den mi bylo špatně a břicho mě bolelo jako před menstruací. Ale menstruaci jsem měla asi před týdnem.
Předem děkuju za jakoukoli odpověď
Ps.: Je mi 16
Dobrý večer. To vypadá na zánět močového měchýře a ne na těhotenství. Zajděte si k doktorovi, pokud čůráte krev, je to na nasazení antibiotik.
doplněno 17.06.13 21:44:Do konce týdne to nenechávejte. Budete zbytečně trpět. Zajděte si k lékaři hned, vezměte s sebou ranní moč a z toho už se uvidí...Mohlo by se Vám stát, že bolestí ujdete sotva pár kroků a budete mít nutkání pořád čůrat. Vážně s tím není žádná sranda, věřte, že čím dřív to začnete řešit, tím dřív se Vám uleví.
Děkuji za odpověď.. Počkám do konce týdne, a kdyžtak o prázdninách zajdu raději k doktorce Protože se bojim jít už na záchod jak to bolí..
A kdybych šla k doktorce, tak nevíte jak probíhá takový vyšetření?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.