Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem těhotná?

Od: lekatka odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, v sobotu jsem měla sex se svým přítelem. A dneska ráno jsem se zbudila a když jsem "byla na malý", tak mě tam dole pálelo nebo bolelo, to přesně neumim popsat. A v moči jsem měla trošku krve (asi 1-5 kapek, víc ne). Skoro celý den mi bylo špatně a břicho mě bolelo jako před menstruací. Ale menstruaci jsem měla asi před týdnem.

Předem děkuju za jakoukoli odpověď

Ps.: Je mi 16

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý večer. To vypadá na zánět močového měchýře a ne na těhotenství. Zajděte si k doktorovi, pokud čůráte krev, je to na nasazení antibiotik.

doplněno 17.06.13 21:44:

Do konce týdne to nenechávejte. Budete zbytečně trpět. Zajděte si k lékaři hned, vezměte s sebou ranní moč a z toho už se uvidí...Mohlo by se Vám stát, že bolestí ujdete sotva pár kroků a budete mít nutkání pořád čůrat. Vážně s tím není žádná sranda, věřte, že čím dřív to začnete řešit, tím dřív se Vám uleví.

lekatka
hodnocení

Děkuji za odpověď.. Počkám do konce týdne, a kdyžtak o prázdninách zajdu raději k doktorce :) Protože se bojim jít už na záchod jak to bolí..

A kdybych šla k doktorce, tak nevíte jak probíhá takový vyšetření?

rv*

Asi se tě zeptá, co ti je a předepíše antibiotika. Aspoň u chlapů to tak funguje.

asd*

Běž hned zítra, neni na co čekat...

cocynka*

Rozhodně nečekat do konce týdne!)

Na takové vyšetření přinestě moč - ranní, střední proud - udělají testy. Případně berou krev a podle výsledků testu CRP vyhodnotí, zda jsou potřeba antibiotika. Držím palce.

martinaa*
hodnocení

0x

Za týden se těhotenství za a) nezjistí a zab) se rozhodně neprojevuje krví v moči. Máš všechny příznaky zánětu močových cest nebo močového měchýře, tak šup za doktorem.

blbablondyna*
hodnocení

0x

Byt vama, uz klusu k doktorce, hrat si s necim podobnym a zjistovat informace vsude mozne, nez u lekare vas muze dovest do stavu, kdy neotehotnite nikdy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]