Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedná se o kýlu nebo ne?

Od: dustycz* odpovědí: 2 změna:

Je mi 14 let a hraji fotbal. Dnes na fotbale jsem prudce trhl svojí pravou noho a bolí mě levé tříslo a část těla pod varlaty (nevím jak to jinak nazvat :D). Při zakašlení mě tam nebolí a nemám tam ani bulku a je to i těžké nahmatat. Bolí to pouze při chůzy a semtam když sedím, nebo když zatnu svalem poblíž třísla. Jedná se o kýlu nebo ne? A mám s tím jít raději k doktorovi? Uvítám každou odvpoěd děkuji :).

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj,já už měl tříselnou kýlu celkem třikrát,příznaky byly takové,že při námaze to bolelo,ale ne nějak extrémně,potom za pár dní se udělá boule vedle kořene penisu a pokud si na ni sáhneš a zakašleš zároveň a je znát,že se do boule přenášejí "vibrace",bude to celkem jistě tříselná kýla.

doplněno 10.07.13 00:48:

Já to teda neměl ze sportu,ale naposled se mně rozjely hnáty na naolejované podlaze v práci.Zajdi s tím k lékaři,ať ti to třeba do budoucna neznemožní hrát fotbal.

hodnocení

0x

Nene, kýla to není. Natáhl sis nějakou šlachu, namohl sis úpon svalu. Nenamáhej to, dovol, ať se to v klidu zregeneruje. Nesahej na to, nedráždi to pohybem. Kdyby to zčervenalo nebo to bylo horké, dal se do toho zánět, pak by to chtělo lékaře. Teď jen najdi úlevnou polohu, najdi si nějakou klidnou činnost a vyčkej. ;) V tak krásném počasí jsou to muka. Lituji tě, ale jinak to nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]