Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadost u uver 2

Od: lucikpupik odpovědí: 3 změna:

Prosim vas tak jsem si o uver zadala u ge money banky, jsem u vyplnovani informaci o zamestnavateli davam pokracovat a nechce me to pustit na kontrolu a dokonceni, pritom mi to zadnou chybu neukazuje, proc to nejde? Diky...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucikpupik
hodnocení

Zadam pres internet banku...

petr123*
hodnocení

0x

Nic si z toho nedělej, tahle funkce jim prostě přes internet nefunguje. Budeš muset osobně na pobočku GE.

A obrň se trpělivostí, klidně tam při vyplňování žádosti (jsou dvě - nejdříve předběžná a pak "ostrá") a podepisování asi milionu papírů můžeš zabít i několik hodin.

mowla*

To "zabití několika hodin" - zdržování, je úmyslné - aby člověk byl nakonec rád, že ´už konečně´ a moc nekoukal, co vlastně podepisuje (a ´rád´ odsouhlasil i nějaký ten poplatek a úrok navíc). GE vůbec nedoporučuju - zejména na ´málé´ částky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]