Nejste přihlášen/a.
Spadla jsem z kola, ani nevím jak ten pád vypadal, jen se mi pak udělaly modřiny na nohách, což je OK, ale hlavně na břiše ve tvaru kola, takže nejspíš od řidítek. Dnes je to druhý den, co jsem spadla. Přítel mě přesvědčuje, abych šla na nějaké vyšetření, jestli nemám vnitřní zranění břicha. Mně se ale nechce, protože si myslím, že je to zbytečné. Nic mi není, jen cítím bolest na místě modřiny na břiše, což je asi logický, když s sebou hýbu, tak modřina bolí. Nicméně přítel si myslí, že se nemusí vnitřní zranění projevit hned, ale později a to už prý může být pozdě. Zajímal by mě názor i někoho dalšího, co by v mém případě udělal..
No, vnítřní krvácení to nebude, když jste druhý den v poho. Při vnítřním krvácení byste měla bolesti břicha a tvrdší břicho při pohmatu. Byl by nízký krevní tlak, byla by Vám zima a studený pot, měla byste žízen, těžko hmatatelný puls. Těžko byste chodila a vydržela již druhý den.
Ale k lékaři si zajděte pro Váš klid. Prohmatá Vás a jestli se mu něco nebude zdát, tak Vás pošle na ultrazvuk, RTG.
Všem děkuji za názor. K lékaři jsem raději zašla a není to naštěstí nic vážného. Byla jsem poslána na ultrazvuk a je to jen pohmoždění. Takže přítel má klid a já vlastně taky.
Všem, co tady psali, že se nejedná o vnitřní zranění, bych se chtěla zeptat, jak si dovolí udělat diagnozu takto "od stolu"? Moje dcera jako malá upadla při jízdě na kole na řidítka. Tři dny byla v nemocnici s tím, že má jenom otřes mozku. Čtvrtý den jí narychlo operovali. Museli jí vzít slezinu...
doplněno 17.06.13 23:48:Všech...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.