Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znam vinika nehody

Od: vahal odpovědí: 7 změna:
Zdravim
Před 14 lety motorkař srazil moji prababičku na nasledky na mistě podlehla ( vykrvacela) Dostal jsem se ke jmenu toho motorkaře co jsem do toho v rodině začal zajímat a šťourat .
Dopatral jsem se k tomi ze se mu prej nestalo nic . Dokonce od nehody ujel a šel na hřiště na pivo...
Dost to ve mě vře s pomyšlenim co spachal a nic mu za to neudělali. Nechapu jak takovejdle grazl muže bejt s čistym svědomim... Nejradši bych ho trefil kulkou mezi oči.
Bohužel když se to stalo bylo mi asi5 let... Vic jsem se toho nedopatral. Jak se k tomu mam postavit?
Mimochodem jsem na poradte registrovanej ale nevim jestli by to bylo vhodne aby to vědělo vice liďí...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Nech to ´plavat´...

Napiš o svých pocitech povídku, dones babičce na hrob kytičku, ale jinak nedělej nic. A ani nad tím nepřemýšlej.

doplněno 15.06.13 22:49:

Podle toho, jak jsi formuloval dotaz, soudím, že povahově nejsi ´drsňák´ a násilník, pokud bys dotyčného z(a)bil, trápilo by tě svědomí, neustál bys své jednání ´v pohodě´. I proto, že informace, které jsi zjistil, nemusí být zcela pravdivé a úplné - a ty to víš...

radekhp
hodnocení

0x

Pokud máš důkazy,tak jdi na policii.

Pokud důkazy nemáš,tak si to s ním vyřid jedině pěstmi.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Je to hrozně dlouhá doba a informace, které jsi teď schopen získat, budou už značně zkreslené a subjektivní. Nech to tak, jak to je. Boží mlýny melou ...

cobrak*
hodnocení

0x

Přesmě, jak říkají ostatní. Chápu Tvoji zlost, ale nikdy nemůžeš vědět, jak to bylo. Je to 14let zpátky, Tobě bylo 5 a nebyl jsi u toho. Teď je to přesně tak, že "jedna paní povídala." Bůhví, jak to bylo, už se to asi nikdy nedozvíš a pokud ano, nikdy nebudeš mít důkaz, ža to tak bylo. Nikdo Ti to nikdy nedosvědčí. To jsou jen takové ty povídačky teď, že Ti někdo řekl: ,,Hele, vždyť on ji přejel, zasmál se a ještě se šel vožrat." Ale ono houby, bůhví, jak se to k tomu člověku doneslo a bůhví, co on si tam do toho vlivem své tvořivosti přidal. Je to uzavřené a myslím si, že kdyby to tak bylo, jak Ti někdo řekl, určitě by to neskončilo tak, jak to skončilo. Je to hloupost a nevěř tomu. Nerýpej v tom a pusť to z hlavy...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Vahale. Nech to už být. Já vím, ono to štve, ale jen si s tím případně sám naděláš problémy. Ten grázl nemusí mít čistý svědomí. Třeba ho to těch 14 let, ta věc, může pronásledovat. A jak tu už někdo napsal. Boží mlýny melou. A proč by měly semlít i tebe. Rozhodni se správně a držím pro to palce. Ahoj.

hop®
hodnocení

0x

Víceméně souhlasím s ostatními, dnes už by kulka mezi oči byla Vaše msta, nikoli trest. A věřím, že údajný motorkář dodnes nemá (a nikdy nebude) mít čisté spaní. A pokud spí dnes klidně, nastupuje ověřená pravda o božích mlýnech, aneb "na každou svini se někde vaří voda"...

hodnocení

0x

Po 14 letech může být řada informací úplně zkreslená. To není, jako to vidět včera. Mohly být i různé důvody - velká rychlost, alkohol, ale také to, že se babička zamotala a padla mu znenadání pod kolo. Kdo ví po 14 letech, kde je vina. Co je zavrženíhodné, to je ujetí od nehody.

Nech to být. Mě může *cert* vzít, když se uprostřed přechodu vesele vybavují 2 babky. Nepřecházejí - zastavily se tam na kus řeči!*bzum* Tak kdo ví, jak to skutečně bylo, na čí straně byla vina, nebo aspoň větší díl.

Bylo mi 15 a moje sestřenice /bylo jí 19/, byla zastřelena. V centru okresního města! Nic se nevyšetřilo, nikdo nic neviděl, nevěděl. Podotýkám, že se psal asi rok 1970, takže ty vyšetřovací metody taky asi byly všelijaké. A co nadělám? Jen si občas mohu zavzpomínat. Jiřce stejně nikdo život nevrátí , i kdyby se pachatel našel, stejně už je to dávno promlčeno. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]