Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.mohl by mi někdo poradit?Prosím.
Má záliba jsou bylinky a všechno okolo. dělám si doma mastičky, mýdla, sirupy,šťávy do vody. Jsem na MD - za rok mi končí.
Napadlo mě že bych si mohla přivydělávat a prodávat produkty přes internetový obchod..ale určitě to nebude jen tak, jasné živnost.list to je samozřejmé..ale co ostatní, hygiena, receptury, místo kde to budu vyrábět...co bych vše potřebovala zařídit a vyřídit abych to měla chycené po všech stránkách? Poradí někdo? Děkuji předem
Ano poradi vam az se pujdete zeptat na vydani ZL. Sama si musite procist pravidla vydani ZL na tu kterou zivnost, ne vse dle toho, co pisete spadne do kategorie "potravin" a i kdyby ano, rozhodne to nebudete moci vyrabet "jen tak" na sporaku doma. Obratit se musite na urady, abyste vy sama vedela, co po vas hygienik bude chtit. A pak, nenapsala jste to nejzakladnejsi, jake je vase vzdelani? Jinak na tom budete v ziskavani ZL a pripadne dalsich casti u vazane zivnosti jako svadlena a jinak s titulem potravinarskeho chemika s titulem ing
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.