Nejste přihlášen/a.
Proč mají kluci radši ty vyhublé 50 kilové vyhubliny? Neříkám,že musí mít nějakou obézní tlustošku,ale myslí si,že se víc otočí za páratkem,než třeba jen oplácanější a normální holkou s výraznějšími stehny a dupkou...
To není o kilech. Ačkoliv, na obezitní holku se málokterý kluk usměje. Je to o tom, jak žena nebo dívka vypadá. Nemyslím jaká má prsa, ale jak si je nese. Jak je "ráda na světě", jak je radostná, plná života, přátelská. I sebekrásnější dívka, když jde načuřená, špatné držení těla říká: Jděte ode mě! Nemám náladu! A neštvěte mě! Vyzkoušejte! Uvidíte! Narovnat ramena, vtáhnout bříško, zvednout bradu! Uvědomit si, že je na světě dobře a že dnes se stane něco pěkného.. Tím obličej dostane správný výraz.
Na takové děvče se každý rád podívá a každý se rád na ni usměje. "Směj se a bude se s tebou smát celý svět. Plakej a budeš plakat sama."
Usměj se!
Mužští, to všechno, co jsem napsala, šlo by nahradit slovem "sexepil"? O kterém si myslím, že je důležitější, než ladné křivky a než nějaká kila?
Tohle je následek masáže medií. Všichni kolem slyšíme, že IN je hubenost. Otevřu televizi - vychrtliny, otevřu časopis - vychrtily, pustím net - vychrtilny. Když nějaká modní ikona nedejbože trošku přibere, tak se jí ta kila na fotce vyretušují. Velice mladí lidé jsou tímto moc ovlivněni. Takže i když se takovému patnactiletému klukovi líbí spíš holčina malinko oplácanější, tak se bojí v partě schodit a bude "básnit" o nějaké anorektičce. No a jak ten kluk stárne a mění se v muže se svými vlastními názory, tak pak se už nebojí keců kamarádů a vybere si holčinu i s nějakým kilem navíc. Vzhledem k tomu, že jsem celý život pracovala s chlapama, tak vím, o čem mluvím.
Sebod, jde o to používat vlastní rozum a řídit se vlastními názory. Mně stačí vidět nějakou 18-tiletou modelku a říkám si, vždyť vypadá nejmíň na 30. Přitom znám dost holek 30+, které vypadají na 18 - 20 let, ale opravdu nepatří k těm nejhubenějším. Pak mi spadne brada, když mi holka, která vypadá tak maximálně na 20 řekne, že je 10 let vdaná a má dvě děti.
Proč? Protože jsou zmagoření mediální masírkou. A i když bude spousta chlapů tvrdit, že to není pravda, za hubenou kočkou v mini se otočí úplně každý. Nejhorší na tom, je, že znám poměrně dost chlapů, co mají doma oplácané super holky a vykládají, jak by neměnili, ale polovina z nich začne slintat a chovat se jako debílci, když uvidí vychrtlou bárbínu. A druhý den budou zase hulákat, jak byla vychrtlá, že tu by oni nikdy nechtěli. Haha.
Taky s kily bojuji a když jsem měla o 10kg méně, bylo to úplně něco jiného, než dnes. Nejsem tlustá, jen oplácanější a protože mám hodně široká ramena, vypadám teď jako zápasník.Postavu mám rovnou, ramena stejně široká, jako boky... Co bych dala za těch zdravých 56 - 60kg... řekněme si upřímně. Být oplácaný a tlustý dneska prostě není IN.
Sakra, odeslalo se mi to nějak dřív
Jen jsem chtěla doplnit, že řeči o tom, jak hlavně musí být člověk spokojený sám se sebou a pak nějaký faldík nevadí, jsou strašně fajn... ale když Vám okolí neustále předhazuje, jak jste přibrali, jaký máte tady špek a všichni slintají po holkách, co jim lezou kosti, tak to většinou nejde.
A znám plno více oplácaných nebo přímo tlustých holek, a to jsou ty, co nejvíc křičí, jak jsou spokojené, jak se můžou pořádně najíst a jak by neměnily. A čím hlasitěji to stále opakují, tím méně je to pravda.
Nejsem tlustá, jen oplácanější a protože mám hodně široká ramena, vypadám teď jako zápasník.Postavu mám rovnou, ramena stejně široká, jako boky...
podle toho kolik kluci maji roku ... v 15ti to berou sexy dracice vyschle z diskoteky , ve 21ti uz normalni co umi varit , ma krasnou dupku a hezke stehynka ...
Já nevím tedy...Je mi 19 a vím o sobě,že nejsem zrovna štíhlá,ale tlustá také né.Je mě za co chytit a vím to.Mám z toho děsnej mindrák,že mám stehna,větší prsa a zadek .Asi od zítřka nežeru...
Větší stehna, prsa, zadek, to je naopak plus. Horší je pneumatika kolem pasu, "pivní mozol" a celkový tvar těla ve stylu "válec"
Mám fotku jak čtyři spolužačky před 40. lety sedí na zábradlí. Tři z nich vyhubliny a dnes jsou krev a mlíko. Ta poslední co byla tenkrát jen trošičku při těle by se dnes s těmi svými 120 kg na to zábradlí sotva vešla sama. O tom to je. Proč radši vyhubliny.
To není pravidlo. Když jsem se před 35 lety ženil, bral jsem si postavou průměrnou a běžnou holku. Dneska bejvalce táhne na 60 a bál bych se jí postavit bez zátěže do průvanu :D.
Dobrý den,myslím si že každý extrém na jakoukoliv stranu je na škodu,jak vyhublina,tak i žena které je více nežli zdrávo. A zase,mnohé za to nemohou,kvůli nějaké nemoci.
takový ten zlatý střed je tak akorát. A buďme rádi že nejsou ženy jedna jako druhá,každému se líbí něco jiného a to je moc dobře. není to o kilech,ale úplně o něčem jiném. Honza.
doplněno 15.06.13 19:04: vše ostatní popsala a moc trefně rádkyně babkazov.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.