Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Student - co dělat ve 4 měsíčním volnu?

Od: studak odpovědí: 7 změna:
Zdravím, odmaturoval jsem, byl jsem přijat na vysokou skolu a tak mám před sebou 4 mesice prázdnin. Bohužel všichni v mem okolí tu mají brigády a nebo jsou proste zhnilí někam vyrazit a něco podniknout. Prosím vás tedy o radu, kam vyrazit a co dělat v tomto volnu sám. Mám v planu jet stopem po Evropě ale nevím jak to bude s bezpecnosti. Máte-li nejaké vlastní zkušenosti nebo rady prosím sem se všemi komentáři :) děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Co třeba jet pomoct odklízet povodňové škody? My jedeme s přítelem v sobotu...

studak
hodnocení

Mohu se zeptat kam? Není to vůbec spatny nápad, jel bych někam kde pomoci opravdu potřebují.
cocinkamichalka*

Třeba Křešice, Hřensko... to jen tak na okraj, jsem z Ústeckého kraje, tak sleduji, co se děje tady...

hodnocení

2x

Študáku, ze srdce vám závidím! Mladý, zdravý, v balíku, svobodný, volný, celý svět před vámi. Batůžek, platební kartu do kapsy a do civilizovaného, bezpečného světa. Protože asi nebudete žádný Nebojsa, když se takto ptáte. Belgie, Holansko, na sever. ;) To se máte! To se často v životě nestává. *slunce*Hodně štěstí a ať vám to všecko dlouho a dlouho vydrží.

studak
hodnocení

Děkuji za odpověď :) To mě také zajímá - nevím jakým směrem stopem vyrazit - s jazyky na tom kromě angličtiny jsem špatně. Láká mě Francie ale nevím možna jsem se jen nedostatečně informoval :) takže nevím zda-li například s Belgií nebo Nizozemskem neudělám větší kauf :) Takže poku mate nejaké rady kam vyrazit, budu moc rád :)

hodnocení

0x

makat /brigada/ , at si neco vydelas a nevyvadis blbosti a uvedomis si poradne , co je to byt jeste student ;)

studak
hodnocení

Ano to jsem nezmínil, na střední jsem podnikal takže mám nasporeno celkem hodne a rad bych si ty peníze alespoň užil tím ze s němi něco podniknu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]