Zdravím, odmaturoval jsem, byl jsem přijat na vysokou skolu a tak mám před sebou 4 mesice prázdnin. Bohužel všichni v mem okolí tu mají brigády a nebo jsou proste zhnilí někam vyrazit a něco podniknout. Prosím vás tedy o radu, kam vyrazit a co dělat v tomto volnu sám. Mám v planu jet stopem po Evropě ale nevím jak to bude s bezpecnosti. Máte-li nejaké vlastní zkušenosti nebo rady prosím sem se všemi komentáři děkuji
Študáku, ze srdce vám závidím! Mladý, zdravý, v balíku, svobodný, volný, celý svět před vámi. Batůžek, platební kartu do kapsy a do civilizovaného, bezpečného světa. Protože asi nebudete žádný Nebojsa, když se takto ptáte. Belgie, Holansko, na sever. To se máte! To se často v životě nestává. Hodně štěstí a ať vám to všecko dlouho a dlouho vydrží.
studak
Děkuji za odpověď To mě také zajímá - nevím jakým směrem stopem vyrazit - s jazyky na tom kromě angličtiny jsem špatně. Láká mě Francie ale nevím možna jsem se jen nedostatečně informoval takže nevím zda-li například s Belgií nebo Nizozemskem neudělám větší kauf Takže poku mate nejaké rady kam vyrazit, budu moc rád
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.