Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení

Od: Dave odpovědí: 5 změna:
Jsem kluk a mám problém s holením pohlaví. Problém mám v oblasti nad penisem, na varlatech a po stranách je všechno v pohodě, ale nad penisem mám asi chlupy tvrdší a nejde mi to oholit do hladka. Pokud chci opravdu do hladka, musím se holit proti směru a to se vždy velmi pořežu. Chtěl bych se zeptat, jeslli neexistuje nějaký speciální krém před holením, nebo nějaký speciální mužský holící strojek pro holení pohlaví? Používám normální žiletku Gilette mach3, pěnu na holení také Gilette. Děkuji za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

piter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
chlape ty riskujes ze si ho ufiknes ,ale zkus to opalit ohnem

lofpok
doplnit odpověď
hodnocení

0x
A co si ho polít voskem a po vychladnutí odtrhnout? Ženský si tak trhaj chlupy na vagíně.
ty seš taky vagína .))hahhahahhahah)):):):)

czerticek
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ja nepouzivam zadne ziletky, ale trhám pinzetou jeden po druhém. Bolí to, ale výsledek stojí za to.

-
No ty seš trubka vždyt kdo se holí tak jedině proti směru pane bože!*afro*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]