Nejste přihlášen/a.
Prosím o typy na dovču u moře v říjnu. Nejlépe all in včetně toho, že i lehátka a slunečníky u moře budou bezplatná. Preferuji pouze Evropu. Afriku moje zažívání nemusí . Díky za jakýkoli typ z osobní zkušeností.
Co zvolit třeba Bulharsko? I když v říjnu už tam asi nebude takové teplo, jako v letních měsících. Na tento termín je skutečně většinou nejlepší právě Afrika. Je škoda že takhle trpíš, protože dovolená v Tunisku je jednou z nejlepších, alespoň podle mě.
Většinou se vyplatí sledovat nabídky dovolených pravidelně, v září už jsou ceny relativně nízké a nabízené služby nabízí téměř každý hotel. Mám tedy na mysli hlavně all inclusive, ty lehátka na pláži jsou podle toho, jestli danou pláž má pronajatou pláž, nebo soukromník. Určitě je dobré si před koupí přečíst i hodnocení a recenze hotelů. Tak šťastný let
V říjnu se dá poměrně spolehlivě trávit dovolená v Řecku, zvláště v jižnějších destinacích (např. Kréta).
Pokud Vám tedy nevadí, že se brzy stmívá a některé podniky jsou již zavřené, jelikož je po sezóně a noci již bývají chladnější.
Souhlasím, dovolená Řecko je ideální, Řekové milí, po sezoně klid, zralé fíky a víno... Jedeme 28.9. na Krétu a už se moc těším
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.