Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod na hubnutí

Od: janpaseka odpovědí: 2 změna:

ahoj, chtěl by se zeptat, nevíte jak efektivně zhubnout? do nějakých 20 let jsem hrával aktivně fotbal, postavu jsem měl vypracovanou, potom jsem se ošklivě zranil a skončil jsem s fotbalem a přibral jsem 21 kilo navíc. Chtěl bych zpet na svou váhu. Nemáte někdo zaručený návod jak zhubnout? Jsem docela vysoký (189cm), takže když stojím tak to tak není vidět, ale když si sednu, tak mám dost velkou vanu a tu by jsem chtěl shodit

děkuji za názory a odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alfkhoiuhoiuh
hodnocení

0x

jíst a pokud to nepomůže tak přidat i pohyb. Ten vše urychlí. Jíst myslím jídlo a pravidelně. Já jsem línej takže jen jím a po 7 měsících 14 kilo. Kdybych se hýbal tak je to asi víc. To ale až v zimě, v létě je kolem domu práce, nemám čas na pohyb.

petulaa*
hodnocení

0x

Kdyz rikas, jak si hral fotbal, tak snad musis vedet, ze sport je to nejlepsi ne? A zdrava strava, pochopitelne ... Ikdyz zhubnes pomoci diet, tak tvoje telo bude sice hubene ( mozna ), ale pro zmenu nebude vypracovane, pevne, atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]