Nejste přihlášen/a.
Občas dávám nějaké věci k prodeji na Bazoš. Poučena špatnou zkušeností s nevyzvednutím zboží, již neposílám nic dobírku a požaduji platbu předem, alespoň poštovného. Kdo tomu nevěří, tak takto nenakupuje, kdo chce, tak koupí. Od těch , co si ode mne koupili, mám plno kladných hodnocení. Ovšem teď se mi stalo toto. Paní projevila zájem koiupit ode mne koš na kolo pro psa, požadovala jej poslat balíkem poštou, s platbou předem souhlasila. Ještě ten den odpoledne mi napsala e-mail, že částku za koš vč. poštovného mi již odeslala . Lezla na mě zrovna chřipka a už jsem cítila, že asi ulehnu a nedostanu se tak v dalších dnech na poštu. Tak jsem nečekala (moje blbost a snaha rychle zákaznici vyhovět), až si budu moci platbu o.věřit, koš jsem zabalila, navíc přidala ještě jako dárek nový polštářek do koše pro psa, a doběhla s balíkem hned na poštu. Večer jsem ulehla již s horečkou. Od zákaznice už nedorazila naprosto žádná reakce, že balík dostala, nic. Když jsem se vymarodila a koukla v bankomatu na účet, zjistila jsem, že od ní nic nepřišlo. Na moje meily, zda jí balík přišel a platba od ní že mi nedorazila, už neodpověděla. Zjistila jsem si na ni telefon, neboť jsem zjistila, že na Bazoši též prodává. Telefon ode mne nečekala a tak jej zdvihla, tvrdila, že peníze poslala hned, koš si vyzvedla. Mnoha meily jsem pak po ní urgovala potvrzení, výpis, jako doklad platby. Neposlala nic a telefon už mi pak také ani nezvedla. Tak jsem jí dala na bazar negativní hodnocení. Vzápětí se na mém profilu na Bazoši ocitlo hned několik velmi ošklivých hodnocení od ní, že jsem podvodnice, zlodějka atd., že chci zaplatit za jednu věc dvakrát apod. , aby si ode mne nikdo nic nekupoval, aby se nenapálil jako ona. Sama svojí inzerci rychle z Bazoše přesunula na jiný bazar, kde hodnocení přidat nelze. Takže jsem dopadla tak, že nemám ani koš, který jsem jí poslala, navíc mě to stálo ještě 80,- Kč za poštovné. Její nadávky u mého hodnocení na Bazoši doteď visí u mého profilu. To nařčení mi moc vadí, protože ostatní zákazníci nemohou vědět, jak to bylo doopravdy , takže to pro další zákazníky nevypadá vůbec dobře. Já si takové hodnocení přečíst u někoho, tak samozřejmě taky nevím, i když ostatní jej hodnotili dobže a nebudu riskovat ,co kdyby. Tak mám vztek, na sebe, že jsem nepočkala s odesláním a hlavně na tu paní, která se mnou takhle elegantně vyběhla. Kdyby nebydlela tak daleko, jela bych se na ní i podívat. Samozřejmě jsem koš i peníze za něj v duchu odepsala, taková částka to zas není,ale to hnusný jednání je svinstvo a moc mě zlobí. Je něco, co byste na ni poradili?
Zdravím,
napadá mě jedině podle jejího čísla nebo e-mailu najít, jestli neinzeruje na serveru, kam jde zadávat hodnocení, a doplnit Vaší zkušenost. Současně jí neustále urgovat, že chcete buď vrátit zaslané zboží, nebo poslat peníze.
A ještě napište adminům na Bazoši, jestli by zrušili negativní komentáře k Vašemu účtu s odůvodněním, že se jedná o podvodnici.
Jak radí Honza. Napište adminům, lživá hodnocení smažou. Obávám se, že peníze už neuvidíte, ani kdybyste se rozkrájela a upsala k smrti, je to prostě špatná zkušenost. Už však víte, že budete vždy čekat, než se peníze objeví na účtu.
Na dobírku také nezasílám a čekám, až peníze dorazí. Maximálně, pokud má kupující hromadu kladných komentářů, mohu udělat výjimku.
Taktéž prodávám na Bazoši a po zkušenostech kdy jsem odeslal dobírku a nikdo nepřevzal telefon nezvedal tak jsem přišel o 140.- před týdnem opět poslal jsem balíček pán na to zpěchal měl velký zájem aopět nevyzvedl tak-že zase 130.-vyhozeno stále sice prodávám ale stane se mně ještě jednou tak jedině budu zasílat pouze při platbě předem nejsem charita a nejsem lidem pro smích doplatí na to zas ti poctivý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.