Nejste přihlášen/a.
Dobrý den budu si objednávat zboží (kytara) na internetovém obchodě(Thomann) a tam je jako dopravce uveden kurýr ups máte s ním nějaké zkušenosti? v čem je to lepší a naopak děkuji
doplněno 12.06.13 06:41:moc děkuji totiž levnější telecaster se nedá sehnat , a ten obchod to jsou němci
doplněno 12.06.13 20:30:jo akolik by stál asi 7 kilový balík
doplněno 13.06.13 06:36:a platba je doufám v české koruně
Mám s nimi jen jednu zkušenost, ale byla dobrá. Domluva bez problému (pán zavolal předem, kdy by se tak mohl stavit - to některé jiné firmy nedělají a očekávají, že jste non-stop doma) a pak přijel na čas a byl milý. Ale často záleží hlavně na řidiči - některý se snaží, některý na to kašle (alespoň takové zkušenosti jsem měl s jinými firmami)...
takže on zavolá předem kdy se má stavit já jsem doma vždy od 14:00 -do druhého dne
a platím doufám Českou měnou
Zkušenosti s UPS velice špatné.Objednal jsem si v Německu, zboží dorazilo v pořádku do našeho města a bez pokusu o doručení bylo zboží odesláno zpět do Německa. Historii doručování jsem viděl při zadání č.zásilky na jejich stránkách a přitom jsem si nechal poslat zásilku do zaměstnání, kde je nepřetržitá služba kde zásilku moli nechat. Vznikla mi škoda 171,80€. Naprosto nechápu jejich jednání. Boužel jsem zaplatil prodejci dopředu.
Poslední roky rovněž velmi špatné zkušenosti s kombinací Thomann a UPS. Stává se, že nejprve ve sledování balíku UPS píše nějaké předpokládané datum a to stále posouvá i o několik dní zatímco se tváří, že každý den vozí balík v autě. Takže rozzodně, co se času dodání týká, nebýt optimista a nevěřit dopravci.
UPS ...špatná zkušenost, jak mi bylo sděleno, nedají vědět, ...asi raději zajedou 3x na místo doručení, než aby zavolali, nebo poslali sms, email. Problém je v tom, že pokud nevíte, kterou společnost využil prodejce, který Vám posílá zboží, tak se nemůžete přizpůsobit dané situaci, protože pokud zásilka jde DPD, tak Vám přijde email, sms a ještě Vám zavolají, na rozdíl od UPS,...kteří nemusí nic (?!)..., takže po večerech můžete pátrat, kde se Váš balík vlastně nachází...
UPS - špatná zkušenost, nezavolají, nepošlou sms, do schránky vloží lístek se zaškrtnutím (vyzvednutí, 1 pokus), na lístku je uvedeno neplatné kontaktní číslo, při dotazu na jejich podporu sdělí, že kurýr nemusí předem informovat, telefonní číslo si musíte najít na jejich webových stránkách a jednání jako když je obtěžujete.
Zkušenost s UPS jako takovou naprosto příšerná.
Zboží objednáno v Koreji, došlo sem za tři dny. Od té doby leží balík ve skladu UPS - 3x ho podle scanu poslali do depa a třikrát zase zpátky do hlavního skladu, protože ho někdo zapomněl dát k proclení. I když to cestování balíku sem a tam v mejlu popřeli. Když jsem se po balíku začala shánět, dostávala jsem odpovědi, které si protiřečily. 4x jsem dostala mejl o doručení balíku a ani jednou mi v slibovaném termínu nebyl doručen. Výmluvy, výmluvy, výmluvy.
Objednal jsem si už podruhé zboží z Thomann (Německo).
Tentokrát mi řidič volal 5 min. předem . Říkal mi však , že volat "nemají" a že volal z vlastního rozhodnutí.
Jinak žádná sms , ani e-mail s alespoň příbližnou dobou doručení.
Na webu je možno sledovat pohyb zásilky (velmi příbližně).
Den doručení je však stanoven , avšak bez upřesnění času.
Pokud bych mohl - zvolil bych si pro doručení - kteroukoli jinou doručovací službu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.