Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím Vás, včera mi na palci na noze strhávali nehet, neboť jsem ho měla několikrát zkoplý v sálovce při florbale a to při brzdě a změně pohybu, proto jsem ho měla škaredý a modrý, jenže v pátek jsem byla hrát a naprosto si to doděla, zarudlo mi nehtové lůžko, takže v tom mám zánět dostala jsem antibiotika. Chtěla bych se zeptat, kdy budu moct začít běhat a zase hrát nplno florbal? Nemusím snad čekat, než mi naroste celý nehet (to by trvalo měsíce), už jsem s tím měla zkušenosti, proto jsem nikdy k doktorovi nešla a nehet zlezl sám, ikdyž nebyl ten pod ním zcela narostený jen maličko a bez problému jsem běhala! Budu moc ráda za odpovědi! Prosím pište, děkuji.
Dobrý den. Na toto Vám odpoví lékař, který Váš palec viděl a který Vám napsal antibiotika. Nebojte se ho zeptat, protože takto na dálku Vám zde můžeme říct cokoli a nadělat třeba více škody, než užitku. Takže dejte raději na doporučení lékaře, který Vás ošetřil. Ten Vám řekne přesněji, kdy můžete zase ve sportu pokračovat. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.