Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho můžu začít naplno hrát florbal?

Od: florbalistka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosím Vás, včera mi na palci na noze strhávali nehet, neboť jsem ho měla několikrát zkoplý v sálovce při florbale a to při brzdě a změně pohybu, proto jsem ho měla škaredý a modrý, jenže v pátek jsem byla hrát a naprosto si to doděla, zarudlo mi nehtové lůžko, takže v tom mám zánět dostala jsem antibiotika. Chtěla bych se zeptat, kdy budu moct začít běhat a zase hrát nplno florbal? Nemusím snad čekat, než mi naroste celý nehet (to by trvalo měsíce), už jsem s tím měla zkušenosti, proto jsem nikdy k doktorovi nešla a nehet zlezl sám, ikdyž nebyl ten pod ním zcela narostený jen maličko a bez problému jsem běhala! ;) Budu moc ráda za odpovědi! Prosím pište, děkuji. :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Na toto Vám odpoví lékař, který Váš palec viděl a který Vám napsal antibiotika. Nebojte se ho zeptat, protože takto na dálku Vám zde můžeme říct cokoli a nadělat třeba více škody, než užitku. Takže dejte raději na doporučení lékaře, který Vás ošetřil. Ten Vám řekne přesněji, kdy můžete zase ve sportu pokračovat. Jen můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]