Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilka přepravována k dodací poště

Od: harold* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den!

Dne 27.05.2013 odputoval z Itálie doporučený balík a služba české pošty "track and trace" mi poskytuje tyto informace:

Zásilka podána.

Zásilka dne 28.05.2013 odeslána do České republiky.

Zásilka dne 29.05.2013 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.

Zásilka přepravována k dodací poště.

Jak je ale možné, že je balík už od 30.05 přepravován k dodací poště? Co se mohlo stát? Kde se může tak dlouho toulat? Italská pošta na vlastních stránkách píše, že 85% doporučených zásilek do zahraničí má dojít do šesti pracovních dnů.

Děkuju předem za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

3x

Dobrý den, tento veřejný T&T systém umožňuje pouze tohle "kusé" sledování zásilky, zavolejte na infolinku ČP 840 111 244 - tam mají podrobnější systém, který zobrazuje cestu zásilky "z ruky do ruky".

Italská pošta s tím nemá nic společného, zde doručuje Česká pošta. Záleží také na režimu, v jakém je balík odeslán - pokud je "obyčejně", mají přednost balíky expresní, příp. D+1.

harold*
hodnocení

Děkuji vám za odpoved.

Bohužel na infolinku ČP z Itálie volat nemůžu: myslíte že je to to samo pokud bych napsal na adresu info@cpost.cz ?

fidonet*

Berte to tak, že republiku trápí záplavy, a tak se vše teprve dostává do normálních kolejí. Pošta je teď pomalejší v celých čechách.

přepravována k dodací poště znamená, že už ji republika převzala, prošla centrálou a ted směřuje k vaší poště.

na info@cpost.cz by Vám odpovědět měli.

harold*
hodnocení

Máte pravdu, určitě záplavy sehrávají svou roli.

Právě jsem napsal na infolinku email s veškerýma informacema o zásilce (kod, typ balíku, atd.), doufám že mi co nejdříve odpovědí a že se balík neztratí.

Děkuji vám oboum za odpovedi.

Michele

doplněno 10.06.13 14:41:

* s veškerými informacemi

cocinkamichalka*

Ano, takhle se dopíšete na stejnou infolinku, jako byste volal :) Napište VŠECHNY ÚDAJE o zásilce.

paw*
hodnocení

0x
Pokud je zasilka na poste Praha 120, tak je nejspise zastavena kvuli celnimu rizeni. Mely by vam dojit papiry k procleni. Pripadne si najdete kontakt primo na tu postu.
harold*

Myslíte? :( Sistém píše že je zásilka přepravována, takže by už teoreticky ani v Praze být neměla. Navíc by celní řízení - podle toho co píší na stránkách ČP - nemělo na tomto tipu zásilky vůbec projít, poněvadž: 1) nejedná se o žádné zboží 2) je to v rámci EU

Každopádně jsem dnes ve 14.28 napsal na info@cpost.cz, zatím mi ale nikdo neodpověděl... :(

PS. Odesílatelem jsem já

zabu
hodnocení

0x

Takhle jsem sledoval balík z USA. každá podrobnost každé naložení do auta, složení z auta do překladiště tam bylo. Poslední zpráva byla o naložení(přepravě ) do ČSR. A to byla poslední zpráva. Až najednou asi po 14 dnech zazvonil pošťák s balíčkem. A to žádné povodně nebyly. Mají na poště bordel, nic jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]