Nejste přihlášen/a.
Dobrý den!
Dne 27.05.2013 odputoval z Itálie doporučený balík a služba české pošty "track and trace" mi poskytuje tyto informace:
Zásilka podána. |
Zásilka dne 28.05.2013 odeslána do České republiky. |
Zásilka dne 29.05.2013 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120. |
Zásilka přepravována k dodací poště. |
Jak je ale možné, že je balík už od 30.05 přepravován k dodací poště? Co se mohlo stát? Kde se může tak dlouho toulat? Italská pošta na vlastních stránkách píše, že 85% doporučených zásilek do zahraničí má dojít do šesti pracovních dnů.
Děkuju předem za odpovědi.
Dobrý den, tento veřejný T&T systém umožňuje pouze tohle "kusé" sledování zásilky, zavolejte na infolinku ČP 840 111 244 - tam mají podrobnější systém, který zobrazuje cestu zásilky "z ruky do ruky".
Italská pošta s tím nemá nic společného, zde doručuje Česká pošta. Záleží také na režimu, v jakém je balík odeslán - pokud je "obyčejně", mají přednost balíky expresní, příp. D+1.
Děkuji vám za odpoved.
Bohužel na infolinku ČP z Itálie volat nemůžu: myslíte že je to to samo pokud bych napsal na adresu info@cpost.cz ?
Berte to tak, že republiku trápí záplavy, a tak se vše teprve dostává do normálních kolejí. Pošta je teď pomalejší v celých čechách.
přepravována k dodací poště znamená, že už ji republika převzala, prošla centrálou a ted směřuje k vaší poště.
na info@cpost.cz by Vám odpovědět měli.
Máte pravdu, určitě záplavy sehrávají svou roli.
Právě jsem napsal na infolinku email s veškerýma informacema o zásilce (kod, typ balíku, atd.), doufám že mi co nejdříve odpovědí a že se balík neztratí.
Děkuji vám oboum za odpovedi.
Michele
doplněno 10.06.13 14:41:* s veškerými informacemi
Myslíte? Sistém píše že je zásilka přepravována, takže by už teoreticky ani v Praze být neměla. Navíc by celní řízení - podle toho co píší na stránkách ČP - nemělo na tomto tipu zásilky vůbec projít, poněvadž: 1) nejedná se o žádné zboží 2) je to v rámci EU
Každopádně jsem dnes ve 14.28 napsal na info@cpost.cz, zatím mi ale nikdo neodpověděl...
PS. Odesílatelem jsem já
Takhle jsem sledoval balík z USA. každá podrobnost každé naložení do auta, složení z auta do překladiště tam bylo. Poslední zpráva byla o naložení(přepravě ) do ČSR. A to byla poslední zpráva. Až najednou asi po 14 dnech zazvonil pošťák s balíčkem. A to žádné povodně nebyly. Mají na poště bordel, nic jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.