Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci se zeptat,máme v plánu celá rodina(5lidí) si koupit puzzle...z důvodu pravidel nepřidávám odkaz... mají 32 000 dílků a drží prvenství v Guinessově knize rekordů.Všude píší,že tyto puzzle je možné pronajmout nemocnicím,školám,úřadům,muzeím,apod. ... Co si o tom myslíte? Je to možné? bude to jenom za nějakou směšnou cenu? Děkuji,pěkný večer všem
Ahoj, jestli je to možné, ano je, ale udivilo mě to spojení ,,jenom za směšnou cenu,, to na tom chcete rejžovat? Mě by nenapadlo za to něco chtít, zakonzervoval bych to a byl bych rád, že pohled na to puzzle udělá radost i jiným lidem než mě a maximálně bych tam připsal, jak dlouho a v kolika lidech jsme to skládali. A zápůjčka zdarma není směšná, nýbrž ušlechtilá.
Jednak je tam napsáno:
... A pokud jej nemáte kam pověsit - nevadí, poskládané jej můžete pronajmout restauraci nebo do reprezentačních prostor firmy nebo jej věnovat nemocnici, škole, dětskému domovu případně oblíbenému finančnímu úřadu.
A jednak cena nemusí být směšná. Bude taková, o jakou si řeknete a někdo ji bude ochoten dát. Třeba vám někdo dá 10000/měs.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.