Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění inspirativní osoby na facebooku

Od: anzionka® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám dotaz. Dala jsem si na facebooku v sekci to se mi líbí jednu inspirativní osobu. Když už jí nebudu chtít mít v inspirativních osobách, tak jak ji jako smažu? Když už ji nebudu chtít mít v to se mi líbí, tak kliknu, že se mi to nelíbí. Ale v inspirativních osobách stále zůstává a já nevidím žádné tlačítko pro odstranění. Může mi někdo poradit? Díky. Anzionka.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Nejde. Šlo, ale už nejde.

Teď můžete mít osobu v inspirativních a navíc "líbí se mi". "Líbí se mi" jde zrušit, zařazení do inspirativních (stejně jako do těch všech ostatních, které jsou kolem ve stejném řádku) už nejde. Leda nastavit jako soukromé nebo skrýt celou danou sekci.

hodnocení

Díky moc, je to na prd, ale aspoň si rozmyslím, co tam budu přidávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]