Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písnička z filmu Thor

Od: jakubka64® odpovědí: 4 změna:

Ví někdo, co je to za písničku ve filmu Thor, ve scéně, kdy se všichni pokouší vytáhnout ze země to zabořené kladivo, které tam mrsknul Thorův otec :D? Písnička je už docela stará, spíš taková countryovka, někdo ji nazpíval i česky (možná Plavci?, Nekuda?, nevím...) a v textu se zpívá "... je mi hej, já vážně to vím, že říkat smím je mi hej." Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, film jsem neviděl, ale tu country melodii bych tam asi nečekal. Tedy pokud by to měla být ta, kterou myslím. V české verzi to zpívala Vlasta Koudelová se skupinou Country Beat Jiřího Brabce a píseň se jmenuje "Je mi hej". Nedovedu určit tuto píseň v originále, ale bude to asi americké country.

Zdravím!

doplněno 10.06.13 11:43:

honzs - máte pravdu. To je ten originál. Dovolím si dát odkaz a Vám bod.

doplněno 10.06.13 13:23:

Nemáte zač. Hlavně, že to je ono. Tu českou verzi si pamatuji dobře, protože svého času to byl hit.

honzs*

Není to "I Can Help" od Billyho Swana?

doplněno 10.06.13 18:38:

-> jakubka64® a ben®
Rádo se stalo, zdravím :)

hodnocení

*hej*Super, díky!

doplněno 10.06.13 13:16:

pro Honzs *smich*.

hodnocení

Dík za odkaz, strávila jsem celý dopoledne na YouTube a nic nenašla *smich*. Díky a zdravím;).

doplněno 10.06.13 13:15:

pro Ben*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]