Nejste přihlášen/a.
Ví někdo, co je to za písničku ve filmu Thor, ve scéně, kdy se všichni pokouší vytáhnout ze země to zabořené kladivo, které tam mrsknul Thorův otec :D? Písnička je už docela stará, spíš taková countryovka, někdo ji nazpíval i česky (možná Plavci?, Nekuda?, nevím...) a v textu se zpívá "... je mi hej, já vážně to vím, že říkat smím je mi hej." Díky.
Dobrý den, film jsem neviděl, ale tu country melodii bych tam asi nečekal. Tedy pokud by to měla být ta, kterou myslím. V české verzi to zpívala Vlasta Koudelová se skupinou Country Beat Jiřího Brabce a píseň se jmenuje "Je mi hej". Nedovedu určit tuto píseň v originále, ale bude to asi americké country.
Zdravím!
doplněno 10.06.13 11:43:honzs - máte pravdu. To je ten originál. Dovolím si dát odkaz a Vám bod.
Nemáte zač. Hlavně, že to je ono. Tu českou verzi si pamatuji dobře, protože svého času to byl hit.
Není to "I Can Help" od Billyho Swana?
doplněno 10.06.13 18:38: -> jakubka64® a ben®
Rádo se stalo, zdravím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.