Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říct?

Od: inlove059106 odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Je mi 15 a ve škole se mi líbí jedna holka a myslím že i já ji. *srdce* Pokaždé když se třeba potkáme na chodbě tak si řeknem ahoj a to třeba 3x za jedno dopoledne ale to je všechno. Problém je že ona chodí o třídu níž a tak se jen minem a nemám šanci k žádnému dalšímu slovíčku. Mohl bych se zastavit ale pak by to chtělo něco hezkýho co říct. Myslím že třeba kdybych se zeptal jestli někam chce jít ven by bylo moc uspěchané ale nic jiného mě nenapadá. Co chytrého bych měl v ten správný okamžik říct aby jsme třeba prohodili pár slůvek ale nevypadalo to blbě? Děkuji moc za všechny případné rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Neptej se, jestli chce. Řekni jí, že je príma holka a že bys ji chtěl někam pozvat. Na zmrzlinu, do kina, na procházku, na výstavu, ... I kdyby napoprvé odmítla, tak máš příště možnost tuhle nabídku opakovat, vylepšit, přizpůsobit nebo se zeptat, kam by se ona ráda podívala.

askmenow*
hodnocení

0x

Pokud jste spolu ještě nemluvili, nemusíš jí hned někam zvát. Třeba až příště půjdete kolem sebe, řekni jí, že jí to dnes moc sluší (ale raději to neříkej v den kdy bys viděl, že vypadá hůř, než jindy, mohla by si to vyložit jako ironii), nebo že se ti líbí nějaký konkrétní kus jejího oblečení/účes atd. Kdyby třeba nesla v ruce knihu, můžeš se zeptat, co čte... Uvidíš, na něco úříště přijdeš. A delší rozhovor můžeš zahájit až jiný den. A nebo třeba začne sám od sebe hned po tom komplimentu.

hodnocení

0x

Ahoj. Zeptej se jí v kolik jí končí vyučování. Že bys na ní počkal a doprovodil jí domů. ...Tím dáš najevo svůj zájem a dle její reakce a odpovědi se pak zařídíš..

iz*
hodnocení

0x

Musíš na něco přijít sám, rada z Poraďte.cz ti moc nepomůže.

I kdybychom navrhli něco naprosto neodolatelného, nebudeme u toho, až to použiješ, a už ti nepomůžeme/neporadíme s reakcí na dívčinu odezvu.

Ale obecně: Pro začátek bývá dobré si zjistit, co tu dívka zajímá, a o téma k hovoru máš postaráno ...

hodnocení

0x

staci, kdyz pujde naproti, prohodis: "kafe po skole"? Kyvne, ze ne, kafe nepije.

Podruhe: "caj po skole"? Kyvne, ze ne, caj nepije.

Kolu, zmrzku, cokoliv... Bud se zacne usmivat, a nebo

te pokazde odmitne. Tak vis, na cem jsi.

Na jednu vetu odvahu seberes. Pak se uvidi, co dal.

doplněno 12.06.13 11:01:

... nebo pokazde reknes "hezký voči" :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]