Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Styk s přítelem

Od: romirey odpovědí: 8 změna:

Měla bych dotaz

měla sem styk s přítelem, udělal se mi na vaginu, ne dovnitř ale oplachla sem se vodou a nepoužila sem mýdlo mohlo se stát že se spermie dostaly k vajíčku nebo se jen zbytečně nervózní?

byla bych ráda kdyby ste mi poradily děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Souhlasím s předchozím rádcem a jen dodám, že nervy si můžete pro příště ušetřit. Existuje antikoncepce a taktéž to, čemu se říká kondom. Pokud nepoužíváte, budete nervozní po každém styku. A opravdu zbytečně.

doplněno 10.07.13 08:38:

Jak pro koho, Honzo. Měla jsem na mysli antikoncepční pilulky. A kondom je přece jen něco jiného...;) Takže to není to samé...

antikoncepce a kondom je jedno a to samé :D

mike32*
hodnocení

0x

Dobrý den,

pokud jste měla s přítelem nechráněný styk, tak je riziko otěhotnění vždy ... to že se "udělal" mimo ¨Vaší vagínu je zcela vedlejší ...

verlik
hodnocení

jak myslíte že to je vedlejší? souhlasím že to je ryziko ale když se ji neudělal dovnitř tak to nejde

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 09. 07. 2013 21:17:21
Můžete ji o tom popovídat a přesvědčovat přímo, pokud to pro ni má smysl položit otázku a zároveň si na ni i odpovídat z jednoho pc.!
mike32*

Myslíte, že ne? - možná neuškodí si tady trochu počíst ju? - cs.wikipedia.org/...

staisi*
hodnocení

0x

Teď nezbývá nic jiného než počkat a udělat si těhotenský test. Příště by si to chtělo obstarat antikoncepci. *bzum*

romirey
hodnocení

ok tak já si počkám

hodnocení

0x

Možná, že při tom čekání by nebylo od věci kapku poklikat a zjistit, jak to všechno probíhá a kudy se spermie k vajíčku dostává. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]