Nejste přihlášen/a.
jaká je doba nato aby se mohla podat námitka na promlčení u spětných vyžadovanych platbach třeba za poskytnuté služby po mně chtějí z roku 2007
Digi měl tchán víc jak 10 let, neustálé problémy, některé měsíce platil 2X a dostat to z nich byl probléém, další problém, že údajně odeslali novou kartu a on ji poderpsal-nepodepsal ale chtěli peníze, když zemřel během 3 dní jsem odeslala úmrtní list a žádala zrušení, drze se přihlásili k dědickému řízení (netuším jak vůbec zjistili kam) a opět žádali peníze údajně za nevrácené zařízení, během této doby semnou stále o navrácení zařízení jednali a snažili se mě přesvědčit abych Digi neodhlašovala. Na konec se nám podařilo zařízení odevzdat a mimo 2 šroubků chtěli úplně vše že jinak zaplatím 5000kč, za odmontování si účtují a tak to manžel odmontoval a ač oni neměli potřebu vystavit papír o vrácení a zrušení smlouvy já na něm trvala, vydržela ty jejich řeči a kyselé ksichty. Namontovat to byla otázka jednoho dne ale zrušit to byl běh na dlouhou trať i když tchán byl dávno pod zemí. Nevím zda budou respektovat nějaké promlčení a dost o tom pochybuji, dobře si přečtěte smlouvu.
Pokud myslíte Digi TV, tak si několikrát přečtěte jejich smluví podmínky, a teprve poté jednejte, protože jejich podmínkami musíte argumentovat Vy, oni jsou schopni Vám tvrdit že obsahují věci, které tam vůbec nejsou (což, pokud ty podmínky neznáte, budete těžko rozporovat). Sám jsem si s nimi kdysi užil svoje, dokonce mi na mou námitku, že jimi vyžadovaná věc nemá v podmínkách (ani v ničem jiném) oporu, tvrdili, že možná nemá, ale u jejich společnosti to tak prostě chodí. No nakonec jsem dosáhl svého, ale bylo to na delší jednání a tím u mě tehdy skončili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.