Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Chci se zeptat, zda by šlo nějak najít jméno průvodčího ve vlaku... Nejsem nějaká upovídaná a na veřejnost, když mám mluvit s někým, koho neznám jsem potichu. Takže u mně nehrozí, že jednou, když jedeme po nějakém tom měsíci stejným vlakem, že bych ho oslovila první. A to, že by on oslovil první mě, no řekněme, že je to malá pravděpodobnost. A navíc, naše vlaky josu stále plné lidí. Prostě by mi hrozně, nehorázně moc pomohlo znát jeho jméno, ale jak ho zjistit, to je otázka.
Prosím, poraďte...díky
No, nezbyde než oslovit přímo jeho. Ty jména by neměl nikdo nikomu říkat. U nás sice nemají jméno a funkci na visačce, ale podle bydliště jsou přiřazeny k jednomu dopravnímu uzlu a tam jezdí pravidelně a střídají směny. Měl jsem to kdysi vypozorované jak to bylo u nás, ale teď bych kecal. Může to být všude jinak. U nás chodili 12 tky ranní a noční a střídali se na stejné trase 4 průvodčí. A to že bydlím přímo také na jednom z dopravních uzlů. Každý jezdil svoji trasu a vyjímečně se střídali na jiném vlaku, když za někoho zaskakovali, ale jak říkám. Jiný kraj, jiný mrav. Kamarádka matky zase jezdila na rychlíku přes tři čtvrtiny republiky snad jen 2x týdně, ale tam to zase ona měla od rána do pozdního večera...
Jo a tehdá jsem taky pokukoval po jedné mladé a fešné průvodčí. Byla z našeho města a tak proto jsem pozoroval, jak mají směny. Ale pak se mě holčina někam ztratila z ničeho nic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.