Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Již od čtvrtečního rána mám bolesti břicha po celém břiše,kdyby to byly větry,tak by už asi šli ven ne? Nemohl jsem vůbec na záchod,tak jsem si včera večer vzal projímadlo,v noci to celkem šlo,ale ted ráno mě zas bolí břicho,občas se mi nachvíli uleví,ale to jen opravdu na chvilku.Nevím,co to může být ,ale ty větry se mi nějak nezdají,že by trvaly tak dlouho? Nebo Slepák, ten je pokud vím v pravém podbříšku tak taky vylučuji,zvýšenou teplotu nemam,chut k jidlu mam,pocit na zvracení nemám,ale je to celkem nepříjemné,hlavně ve večerních hodinách,nevíte ,co s tím?
Díky.
Treba ísť gastroenterológovi! A neodkladať to . U súkromníkov sú dlhé objednávacie lehoty. Spraví endoskopiu, prípadne kolonoskópiu. Keď sa objaví svetlá krv v stolici, ( ale nemusí sa objaviť ), ide o vred na hrubom čreve, hemoroidy, krvácanie . Pri čiernej krvi ide o krvácanie do žalúdka . Mal som podobné bolesti hlavne večer, až nad ránom sa mi uľavilo, ale cez deň po jedle trápenie pokračovalo. V októbri som sa objednal u súkromného gastroenerológa, termín na vyšetrenie som dostal na január budúceho roka. V apríli som bol operovaný, z 5. vzoriek som na histológickom vyšetrení mal zlé nálezy na 2. Vyoperované 1 m hrubého čreva. Odvtedy ( 9 rokov ) som nemal problémy so žalúdkom. Preventívne som musel absolvovať 2 cyklusy chemoterapie. Odvtedy som na monitoringu u onkológa, 2 krát ročne, raz ročne usg brucha a rontgen pľúc. Doteraz bez problémov.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.