Nejste přihlášen/a.
Zdravím když si nechám poslat ten aktivační kód a budu moct nakupovat i prodovat a nechám třeba účet rok ležet bez prodejů a nákupů nebudou mi účtovány žádné poplatky? Díky
Poplatky aukro účtuje pouze za prodej, podle typu aukce ( přednostního řazení, zvýraznění aukce apod.). Nákupy jsou zdarma.
Pokud tedy nic neprodáte, nic neplatíte.
Ano, Ladine a Hopíku, tak jsem to přesně myslela. Aby mohl prodávat, musí mít prvně vystavený předmět Mohla jsem to napsat jinak, pravda
Pouze poplatek za vložení nabídky, ale ten je podle mě většinou naprosto únosný (nechci říct směšný).
Martino, pokud nic neprodáš, ale chceš prodat, platíš za vystavení nabídky! Je to směšný obolus, pokud nepřidáš mraky fotek a nechceš být na první stránce...
doplněno 07.06.13 22:37:Nákup Aukro neúčtuje, je smluvní platba jen za zboží prodejci, poplatky Aukru platí prodávající...
Nebudete. Aukro účtuje poplatek za vystavení předmětu, můžete si připlatit za "luxus". Pokud prodáte, základní poplatky Aukro vrací a účtuje procenta z prodeje. Příplatky za "luxus" (jakékoli upřednostnění, prodloužení či zviditelnění aukce) si ponechává.
Platí se poplatek za vystavení aukce.
Pokud prodáte, tento poplatek se stornuje a platí se provize.
Nejsou o žádné závratné peníze, proto na Aukru obchoduji.
Jejich progam na ochranu mne sice trochu zklamal, ale to zde teď nechci řešit...
Jinak - ceník je VŠEM dostupný na stránkách Aukra...
Poplatky se týkají pouze prodeje.
Pokud účet "necháte ležet", tak neplatíte nic. Poplatky by vám mohly naběhnout jedině v případě, že byste vystavil nějaký předmět, dal automatické obnovení prodeje a zapomněl na to.
Nákupy jsou zdarma, takže pokud budete rok nakupovat každý den deset věcí, tak také neplatíte poplatky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.