Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer . Poradte mi prosím je mi 58let a mám bolesti kolene a celkové bolesti nohou. v Lékárně jsem si koupil tablety proti bolesti které mi doporučili Veral ale bez učinku taky jsem použil Konský balzam je příjemně chladivý ale taky nezabral.Jsem v práci 8hodin na nohou.Na nemocenskou nechci co dál? Dále je vše spojeno stím že v noci špatně spím dříve to nebylo. Děkuji.
Artroza nebo artritida jako vyšitá. Ortoped, rentgen, pořadník, nové koleno. :D Příčina je v nenormálnosti chrupavky v kloubu, která je odrbaná, jakoby chlupatá, případně už skoro žádná, odrbaná až na kost. To je bolest při pohybu, artroza. Když vás bolí i v klidu, nejspíš je tam zánět, artritida. Oboje může řešit jen lékař, ortoped. Budete-li se cpát práškama, zničíte si žaludek, játra, ledviny a pod potlačenou bolestí práškama problém jen zhoršíte. Marné volání, musíte k doktorovi, jestli nechcete skončit na vysokých berlích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.