Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřeboval bych zrušit svůj účet na paypalu, ale v podmínkách jsem četl že zrušit jde jen účet bez zůstatku. Problém je, že já tam pár stovek mám a bohužel s nimi nemůžu nijak disponovat (technické problémy s propjením PP a bankovního účtu). Asi mi nezbyde než kontaktovat někoho z podpory PP, ale nepodařilo se mi najít jakýkoliv kontakt, kde by na mě mluvili česky - jen maily nebo telefony na zahraniční centrálu či pobočky. A protože situace je trochu komplikovanější na vysvětlování a já na tom s angličtinou zas tak dobře nejsem, nevím, jestli bych se s nimi anglicky domluvil.
Nevíte, jestli paypal podpora nemá nějaký kontakt i tady v ČR? Díky za pomoc
Napište přímo paní Dudášové, má na starosti podporu pro Česko a Slovensko. Sice bude psát slovensky, ale to Vám jistě vadit nebude a navíc je to velmi ochotná paní, přeji hodně úspěchů při řešení problému!
Email: dudasova@trustpay.eu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.