Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Origignální dárek pro tátu ke 40cetinám

Od: shady* odpovědí: 6 změna:

dobrý večer, táta slavý čtyřicet let a já bych mu hrozně rád koupil něco opravdu originálího, ale vůbec nevím co. k dokončení vysoké školy jsem mu nechal udělat tričko s básničkou, tak tohle e..ale prosím poradte neco originálního :) .dekuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

1x

40 let,no na jednu stranu ještě mladý kluk,na druhou se to už láme.Jak psala bb,neznáme ho,tiopů je mnoho od hodinek a vyrytým věnováním,přes projížďku v nějakém bouráku nebo motorce,tandemový seskok,let balonem,sadu všech dílů jeho oblíbených seriálů,permanentku do sauny,bazén,fitka,jízdní kolo,kurz něčeho co chtěl v mládí,ale rodina přišla dříve a osobní zájmy musely jít stranou. Vy ho znáte,Vy musíte vědět co ho baví nebo nad čím se pozastaví a zasní.A právě to mu udělá radost.

abcd*
hodnocení

0x

Hrneček s uchem dovnitř (jestli teda na něj nemá patent Přemek P.)

blbablondyna*
hodnocení

0x

Jak to mame vedet, kdyz ho nezname? Neni uvedeno, co ho zajima, co dela a ma rad?

hodnocení

0x
Pokud to otce neurazi tak mu objednejte stripterku...

imrous*
hodnocení

0x

Ahoj. Je mi taky kolem 40ti a hrozně bych si přál (kromě zdravíčka), třeba projíždku Porschem, nebo pěkným veteránem.*palec*

alcago*
hodnocení

0x

Manželovi jsem k šedesátinám dala vyhlídkový let nad rodným krajem. Měl trvat hodinu, trval 1,5 hod. a stálo to 1200,-- Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]