Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte GFF Chronograph?

Od: kartaginec® odpovědí: 6 změna:

Ví někdo něco o kvalitě takovýchto hodinek, nabízených často na slevových portálech? Dík za každý názor

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

První heslo co mi na webu po zadání GFF vyletí je "Luxusní pánské hodinky za 390Kč".

To by myslím mělo k posouzení jejich kvality stačit..

I celkem obyčejný japonský kalibr stojí cca 40USD...a kde máte cenu toho dalšího..

k2
hodnocení

0x

Kvalita plne odpovida cene PO sleve na tech portalech. Hodinky nejsou ani luxusni, ani vodotesne do 30m. Proste normalni cinske quartz-ky...

hodnocení

Čím to je, že mne tyto odpovědi nepřekvapují?

Dal byých body i K2, takto jen palec nahoru *palec*

Půjčím Vám na ruku tohle:

vostokeurope.cz/...

A ujišťuji že kvalitu poznáte:)

blbablondyna*
hodnocení

0x

Je to sunt, kvalitni hodinky za cenu tehle cinskych smejdu nenajdete!

zdendah
hodnocení

0x
Nejlevnější funkční chronograf se strojkem
Seiko, strojek je značený JAPAN VD53B, stačí zadat číslo do vyhledávače.Dýnko je šroubovací a konstrukce docela bytelná, žádná plechárna. Koukal jsem na to opravdu jak blázen, doporučuji před negativními reakcemi napřed pořídit a otevřít. Stejný strojek mají invicty a breily, například.
Zdravím, Zdeněk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]