Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ukončit smlouvu?

Od: mikina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.chtěla jsem znát Vaše názory a popřípadě zkušenosti,jak nejlépe ukončit s Asterií smlouvu.Pokud máte i negativní zkušenosti,sem s nimi.Zajímá mne vše.díky za tipy a rady.*cert*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

0x

Musíte si přečíst smlouvu, celou i s případnýma obchodníma podmínkama, co bývají k tomu. Někde tam bude něco o odstoupení od smlouvy, výpovědi apod. Takto bez znalosti smouvy těžko poradit.

mikina*
hodnocení

*placni*díky za radu.Četla jsem to několikrát a je to pěkně mazaná smlouva.Ale myslím,že jsem to už pochopila.Bohužel,když dám výpověď v únoru,tak musím ještě zaplatit březen.Jen si na to vzpomenu,už jsem rozčílená.Píšou,že smlouva zaniká posledního dne měsíce následujícího po měsíci,ve kterém byla výpoveď způsobem uvedeným v předchozí větě druhé smluvní straně odeslána.atd.Naštěstí jsme na to všechno přišla relativně brzy.zatím a díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]