Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstupné a zkušební doba

Od: sibera odpovědí: 6 změna:

prosím,kdo by věděl,jak je to s odstupným ve zkušební době...pracovní smlouva se zkušební dobou na 3 měsíce s platností do srpna...hromadné propouštění ve druhém zkušebním měsíci...je nárok na odstupné,či nikoliv? Díky za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bohužel,nárok na odstupné nemáte,viz pravidla pro odstupné od ledna 2012 poradna-pracovni-pravo.cz/...

doplněno 02.06.13 17:19:

Rádo se stalo ;)

doplněno 02.06.13 17:19:

Rádo se stalo ;)

sibera
hodnocení

děkuji za odpověď...je to tam uvedené přesně...díky

pinkeee85*
hodnocení

0x

Zdravím,

dle mého názoru NE, bohužel. Jelikož ve zkušební době může zaměstnavatel ukončit pracovní poměr bez udání důvodu. To by musel být asi hooodně veliký dobrák, aby v tomto případě vyplatil odstupné .

sibera
hodnocení

také si to tak myslím,ale raději se ptám,protože tohle bylo od zaměstnavatele rozhodnutí prakticky ze dne na den a plno lidí,které nabral v nedávné době,kopnul někam...

macaudio
hodnocení

0x
Chtít odstupné po měsíci v práci? A to jako myslíte vážně? Samozřejmě že nemáte nárok na nic. Ale zase jste mě pobavil.
sibera
hodnocení

to jsem rád,že jsem vás pobavil,ale na druhou stranu je název těchto stránek trochu jiný,než zábava;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]