Nejste přihlášen/a.
Kde bych našel soundrack,hudbu z filmu Věčně mladý(Navždy mladý,Forever Young) 1992 s Melem Gibsonem?Jedná se o dobovou hudbu ze začátku filmu,který se odehrává v r 1939
Nebo dej do Google - Forever young 1992 zip rar soundtrack - a uvidíš
spustit se to koukám nedá,hledám určitou píseň z filmu,nevím přesně,chtělo by to kousek pustit
chce to stáhnout nějaký FLV konvertor,bez toho asi nee,a to už asi nedám,je to v angličtině,a stahuju z opatrnosti jen to nejnutnější bych si nezaplevelil komp, z českých jen na Slunečnici a Stahuj .cz,Nejsem moc zdatný,Win rar a zip jsem měl na XP,Na W7 používám Total Commander na rozbalování.
Děkuju ti za rady a pomoc,pořeším to tak,že si ten film seženu(mám ho ještě na VHS)a v závěr.titulcích se podívám,na seznam skladeb.Dobrou,a díky
Dobrý den, možná by Vám pomohlo přehrát si krátké ukázky z té filmové hudby viz odkaz. Hudba se spustí klepnutím na symbol šipky v kroužku. Já si ale myslím, že Vás zajímá nejvíce skladba č. 11 a to je zpěvačka Billie Holiday (moc hezká věc). Zdravím!
allmusic.com/... (odkaz se asi musí zkopírovat do adresního řádku v prohlížeči)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.