Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na stydlivost?

Od: vsead odpovědí: 1 změna:
Ahoj.
Znám kluka už asi 4 roky. Dřív jsme byli kamarádi, ale nedávno se z nás stal pár. Máme se hodně rádi, ale stydíme se. Za tu doubu co jsme pár jsme se ani nechytili za ruku. Byla jsem teď v nesnázích, které byly spojené i s ním. Moc mi pomohl a já mu slíbila, že jakmile se uvidíme tak ho obejmu, ale bojím se, že stydlivost bude zase silnější. Víme o sobě všechno, já se mu ráda svěřuju. Mý i jeho rodiče to ví, protože naše matky jsou dobré kamarádky a otcové taky. Ráda bych se s ním už držela za ruku a dávala mu pusu a myslím, že i on. Stydíme se.. Jak to mám překonat? Jde mi o to obejmutí, protože vím, že potom to už půjde samo:) potřebuju poradit.. děkuju:)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj. Chce to hodně trénovat, s ostychem má problém opravdu hodně lidí. Je to i otázka nízkého sebevědomí. Dodejte si odvahu, vždyť on se stydí též...Jeden z vás to tedy musí prolomit jako první...Berte to tak, že se nemůže nic pokazit a nic špatného stát. Vždyť on na to čeká.. V duchu si říkejte, že je to stejné a normální, jako obejmout bráchu, rodiče, či kohokoli jiného...Nic na tom není, jen se toho nebát! Ono se to časem poddá, pak to budete dělat automaticky a bez rozpaků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]