Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám 4 roky přítele, ale mám problém, mám ráda spolužáka ze třídy, je to dobrý kamarád, ale myslím, že k němu něco cítím. Nejhorší je, že si připadám hrozně vůči přítelovi, ale poslední dobou nám to s přítelem neklape. Nevím co mám dělat, spolužák to vůbec netuší, chovám se k němu jako kamarádka, ale chtěla bych určitě víc díky za radu a názor.
Ahoj. Kaču, ujasněte si nejříve sama, co chcete. Zda vztah s přítelem, který trvá 4 roky a snažit se, aby vám to spolu klapalo a pak soustředit energii tedy na tento vztah. Nebo z něj odejít a hledat si vztah jiný...To, že cítíte náklonost k někomu jinému neznamená, že vám musí tento vztah vyjít a že v něm budete šťastnější, než jste v tom současném. Vy musíte vědět, zda chcete ukončit letitý vztah k vůli splašeným hormonům a hledat štěstí jinde...
Stakovoudle situací se potkává hodně lidí. Nejseš první ani poslední. Měla by sis s přítelem promluvit jak to vidí dál. A taky si promluvit s kamarádem jestli by něco chtěl. Ale je to především na tobě co chceš a s kým chceš být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.